Contează mărimea?

Toată lumea este disperată de chestia asta cu mărimea. Femeile doresc să aibă parte de un penis de cal, bărbații pe altă parte sunt în stare să cheltuie averi pe pastile mincinoase care măresc dimensiunea. De ce? Păi pentru că s-a dus zvonul în societatea noastră cum că mărimea ar conta destul de mult. Acuma, totul este ceva relativ pentru că în final oamenii nu se aleg după mărimea penisului, dar compatibilitatea sexuală este însă un factor decizional cheie.

Pentru cine contează mărimea?

Din punctul meu de vedere, mărimea contează pentru acele femei destul de limitate. Este vorba despre femeile care au impresia că un penis de cal le face să se simtă mult mai bine ceea ce este total fals. Femeile care au aceste concepții trebuie evitate din start, nu pentru că noi, bărbații fără suli de cai nu le-am putea satisface, ci pentru că au un nivel de inteligență sub medie, asta ca să nu le zicem direct pe nume: proaste. Probabil că un gentleman nu ar avea niciodată un subiect de discuție cu o femeie care se gândește la mătărângă de cal.

Cum procedezi dacă te lovești de o femeie care vrea musai o sulă de cal?

Păi practic merg și-i cumperi un cal, nu? Mai în glumă mai în serios, e clar că nu veți fi compatibili în veci dacă tu nu te pricepi să satisfaci o femeie, iar ea nu are de gând să accepte faptul că mărimea nu contează. Ai face bine să eviți orice fel de relație cu asemenea parteneră pentru că spre surprinderea ta, va fi destul de infidelă. Mare atenție la negri… Se spune că le au lungi de-un metru, exact pe placul celor pentru care mărimea contează…

Reply