Despre femeia care scuipă, înjură și bate

Femeia care scuipă pe stradă asemenea golanilor nu este altceva decât un golan fără ouă. Se mai întâmplă din când în când să vezi câte o tipă așa mai de cartier care scuipă, înjură ca la ușa cortului cu referire directă la organul sexual masculin pe care și-l bagă de zor în tot ce prinde dar nu-l are în posesie, care bate și băieți și fete și pe care sunt tare curios cine ar putea să o placă. În cazul în care nu știați, bărbații caută femei, nu bărbați. Bine dacă sunt gay ar putea să se uite și la un asemenea golan feminin.

Femeia care scuipă, înjură și bate trebuie ocolită. Am mai vorbit noi despre femeia vulgară, așa că și aici va fi același rezultat al discuției: trebuie să-ți vezi de treabă. Eu unul nu pot să mă gândesc la circumstanțele care au dus la o asemenea transformare. Chiar nu prea pot… În ce mediu de tot rahatul, plin de vagabonzi, fără părinți ar fi trebui să crească o fată ca să ajungă în acest mod? Din păcate există asemenea medii în România anului 2016, „de cartier”…

Eu când eram mic era la modă chestia asta cu „de cartier” dar fetele deși umblau cu băieții de cartier nu se transformau atât de mult, nu scuipa ca țigăncile, nu înjurau ca la ușa cortului, nu erau așa de vulgare cum mai vezi pe alocuri din când în când azi… Pentru mine este aproape un șoc să văd asemenea transformări. O femeie trebuie să fie delicată, gentilă, să vorbească frumos și calm, trebuie să fie o punte tampon pentru caracterul mai coleric al bărbatului, nu un bărbat fără ouă.

One Response - Add Comment

Reply