De ce încă mai există scări de bloc fără interfoane?

Am observat de curând că sunt destul de multe scări de bloc fără interfoane și nu înțeleg de ce, montarea interfoanelor în ziua de azi este relativ simplă și deloc costisitoare. Aveți aici un calculator preț interfoane pentru a vedea exact despre ce este vorba. Sunt puțin uimit pentru că știu cât de importante sunt interfoanele și care sunt avantajele lor principale.

Haideți să trecem în revistă cele mai importante 3 avantaje ale interfoanelor, poate vor citi acest articol și cei care nu au așa ceva montat la scară și în apartament.

3 avantaje ale interfoanelor

  1. Se reduc șansele de violuri în casa scării sau de tâlhării către zero. M-am săturat să tot aud pe la Știrile de la Ora 17 chestii de genul „O tânără a fost violată/tâlhărită într-o scară de bloc”. Cu un interfon montat nu mai poate nimeni să intre când vrea și să stea cât vrea acolo fără să dea de bănuit.
  2. Golanii nu mai vandalizează nimic din moment ce nu mai pot intra. Da, veți scăpa de acele mirosuri insuportabilă de urină sau de fecale. Golanii și bețivanii nu vor mai putea să-și facă nevoile în scara blocului, vor fi nevoiți să găsească alte zone.
  3. Copiii și bătrânii sunt foarte protejați, nu mai poate să urce nici o persoană neautorizată. Copii și bătrânii sunt foarte ușor de influențat și cei care urcă în scară îi pot fraierii să deschidă ușa și astfel să le fure de prin case. Este un adevăr de necontenit din păcate, se întâmplă destul de des și de mult treaba asta în România. Doar suntem o nație de escroci și de oameni cărora le palce orice numai munca cinstită nu…

Așadar, după ce vedeți aceste 3 motive pentru care ar trebui să aveți montate interfoane, poate vă veți mobiliza într-un final. Chiar nu pot să înțeleg ce se întâmplă pentru că acesta nu costă o avere, vine cam 100 de lei de apartament și zic eu că este un preț mai mult decât convenabil. Este o investiție în securitate care face toți banii.

Reply