O femeie trebuie să fie întotdeauna curată

O femeie trebuie să fie întotdeauna curată, așa e firea ei. Nu o să pot să înțeleg niciodată femeile neîngrijite, indiferent cât de frumoase sau urâte sunt. Mai mult, femeile urâte sunt de multe ori considerate în acest mod tocmai pentru că nu se aranjează sau sunt neglijente cu igiena. Am văzut destul de multe femei după care mirosea aiurea, femei care nu se rad și chestii de genul și sunt de părere că societatea are tot dreptul să își facă o părere aiurea despre ele.

Femeia trebuie să fie curată, să fie îngrijită că doar de-aia e femeie, știm cu toții faptul că femeile sunt cele cu un spirit narcisist ceva mai dezvoltat decât al bărbaților și ele sunt anumite standarde ale prospețimii și ale curățeniei. Ele au sarcina curățeniei și în casă, ele sunt responsabile cu ștersul prafului, cu aspiratul, sarcini care țin de igienă în primul rând. Nu pot astfel să înțeleg de ce există femei neglijente. Probabil nici acasă nu prea se dau în vând cu făcutul curățeniei.

Să nu fiu înțeles greșit, nu am nimic cu femeile care vin acasă după o zi  de 12 – 16 ore de muncă și nu sunt fresh, ca scoase din cutie. Unde e loc de înțelegere este, dar eu nu mă refer la această categorie, ci la femeile neglijente întotdeauna. De asemenea, ele sunt cele mai mari susținătoare ale idee că lumea nu le place pentru că sunt urâte și etc… Din păcate într-o lume plină de prejudecăți și cultul frumosului trebuie să ai grijă de tine cât mai bine, mai ales dacă ești ceva mai puțin înzestrată de mama natură. Fii curată și nu va avea nimeni nici o problemă cu tine…

Reply