Fetele care aleargă ar trebui premiate, nu?

Sunt de părere că fetele care merg la alergat la ceas de seară ar trebui cel puțin premiate. De ce? Păi pentru că sunt foarte puține la număr și faptul că rup o normă, sunt diferite. Am spus întotdeauna faptul că oamenii diferiți merită apreciați și nu numai verbal, trebuie să le arătăm aprecierea noastră fizic, prin fapte. Discutam într-un articol anterior despre obezitate și despre cei care privesc nepăsători la propriile corpuri cum se apropie de 200 de kilograme, și atunci când observ niște oameni diferiți simt nevoia să mă bucur la rândul meu…

Eu unul mă bucur nespus atunci când văd diferențe de nuanță, atunci când văd oameni care se diferențiază de o mentalitate colectivă defectă. Mă duc la alergat în fiecare seară la pădure, de fapt nu e chiar seara, pe la orele 16 – 17  indiferent de temperatură. Am fost și pe 40 de grade am fost și pe -12 grade. Rar, foarte rar s-a întâmplat să mai văd câte o fată care aleargă pe acolo. Foarte rar… Poate pentru că s-au călit cu delicatețea asta ciudată care le împiedică să iasă în soare sau în frig. Ele sunt niște delicate, nu le place să transpire.

Fetele care sunt niște delicate dar care și aleargă cred că ar trebui premiate cumva. Să văd, poate o să fac ceva eveniment prin care să le dau ceva când mă duc la pădure seara și se întâmplă să fie câte una pe acolo. Aștept propuneri și sugestii, poate ceva brățări mai interesante motivaționale cu tematică sportivă pe care să nu aibă motiv să le arunce, din contră, să le poarte. Repet, dacă aveți alte sugestii le aștept în comentarii mai jos.

Reply