Este mobila din magazine pentru tineret?

Am fost alaltăieri în oraș să caut mobilă pentru dormitor și am fost puțin surprins de ce am găsit. Era mobila cu care crescusem eu, se pare că la Drobeta Turnu Severin lucrurile nu se schimbă niciodată, din contră… A trebuit să cumpăr mobilă tineret la comandă  și sincer să fiu a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le puteam lua vreodată, chiar dacă a trebuit să aștept mobila prin curier. Prefer să-l comand de la capătul lumii dacă pot să comand exact ce-mi place. Decât să cumpăr aceeași mobilă veche cu un sac de bani din oraș, mai bine comand una modernă, de tineret, online.

Sunt puțin surprins de abordarea magazinelor din Severin, nu pot să înțeleg de ce ar cumpăra cineva asemenea mobilă care se cumpăra în urmă cu 15 ani. Nu s-au modernizat deloc, poate și din cauza faptului că tinerii au plecat toți din oraș. Cum să muncească aici? Ce să muncească aici? Dacă ar munci aici nu ar putea niciodată să strângă bani să-și cumpere o casă pe care să o mobileze. Eu am avut nevoie pentru că fac o muncă ce nu depinde de economia orașului cu pricina. Dar în fine, să revenim la oile noastre… Am găsit mobilă pe comandă de tineret super interesantă și destul de ieftină pe site-ul celor de la unican.ro, puteți intra și voi și vedea despre ce este vorba.

În plus, oricum am fost adeptul mobilei la comandă pentru că de cele mai multe ori este foarte dificil, aproape imposibil să găsești ceva care să se potrivească gusturilor tale, culorilor astfel încât să se asorteze, de dimensiuni nu mai zic… E un amalgam de situații complexe ce musai trebuie să se potrivească. E prea dificil să găsești toți acești factori într-o mobilă din magazin, gata asamblată. În plus, cei care optează pentru mobila pe comandă pot să umble destul de mult la capitolul utilitate. În cazul în care vă confruntați cu aceeași problemă ca și mine, căci bănuiesc că Severinul nu este singurul oraș din țară care a rămas parcă în Evul Mediu, aveți soluția în mobila pe comandă de la Unican.

Reply