Pasiunile comune – cât de mult contează într-o relație?

Ca să putem răspunde la o asemenea întrebare trebuie în primul rând să definim ce anume înseamnă o relație? Ne referim oare la cea relație de lungă durată sau la una normală-n ziua de azi adică de scurtă durată? Evident că ne referim la relațiile de lungă durată pentru că practic pasiunile comune sunt cele care aduc lunga durată.

Știm cu toții faptul că în momentul în care nu mai există atracție, relațiile se destramă dacă nu există un liant. Acest liant se numește pasiune comună. Partenerii trebuie să aibă cât mai multe pasiuni comune pentru a crește compatibilitatea în cuplu. Muzica de exemplu poate să fie un liant destul de puternic pentru relații atâta timp cât discutăm despre rock- rock, nu despre rock – manele.

Pasiunile comune sunt cruciale, nu cred că pot exprima în scris maximum importanței acestei afirmații și din păcate tinerii se lasă pradă atracției fizice din ce în ce mai des în ziua de azi. Nu numai că nu ajung să se cunoască, dar nici nu sunt interesați de ce pasiuni are cel de lângă. Pentru tineri e de ajuns ca partenerul să arate bine, că doar nu ieși cu sufletul de mână pe stradă

De ieșit cu sufletul de mână pe stradă într-adevăr, într-o societate clădită pe cultul frumosului și prejudecăți, nu ieși, dar asta-ți semnează într-un fel condamnarea relației în sine. Aceasta se va destrăma în scurt timp după ce atracția se va consuma sau poate o să apară cineva mai frumos de care să-ți placă mai mult de cât de actualul partener de viață.

Pasiunile comune sunt obligatorii pentru cei care doresc să aibă o relație de lungă durată…

Reply