Masajul erotic – prostie, tabu sau necesitate?

În țările civilizate, masajul erotic este ceva destul de normal. Luați drept exemplu Germania, Olanda, Austria, Spania, chiar și Marea Britanie ce recent a votat să se rupă de lumea asta atât de „civilizată” numită UE. În România însă, lucrurile se schimbă și asta din cauza faptului că deși țara face parte din Uniunea Europeană, nu este una civilizată. Aici există încă mari probleme legate de mentalitate care sincer să fiu nu vor fi eliminate prea curând.

Masajul erotic în țara asta este caracterizat de oameni în 3 feluri diferite. Unii îl consideră o prostie, alții ceva tabu iar cei mai puțini cetățeni percep acest serviciu drept ceva chiar necesar. Vom discuta în cele ce urmează despre cele 3 categorii sociale, despre care este ponderea lor și mai ales despre argumentele pe care fiecare categorie le are în parte pentru a considera aceste lucruri.

Masajul erotic – o prostie

Prima categorie socială despre care vom discuta este cea a oamenilor care consideră masajul erotic o prostie. Discutăm despre un 30% din totalul mentalului colectiv care a rămas din păcate încastrat într-un comunism ce nu are de gând să-i părăsească prea curând. Sunt aceiași oameni care spun și despre sex că-i o prostie. Cu siguranță îi știm cu toții, sunt ușor de identificat pentru că tot ce trebuie să faci este ciulești urechile și să-i auzi vorbind despre sex drept ceva foarte aiurea…

Masajul erotic – subiect tabu

Marea majoritate a românilor consideră masajul erotic drept un subiect tabu. Cred că sunt undeva la 50% din totalul mentalului colectiv, mai numeroși de cât cei care consideră acest serviciu o prostie. Deși aparent suntem obișnuiți să ne fie rușine ori să ne ascundem, în subconștient românii se dezlănțuie mult mai interesant, chiar și în viața particulară privată, nu publică.  Masajul erotic este un subiect tabu pentru că suntem o țară în care prejudecățile sunt la ele acasă și ne temem să spunem ce gândim.

Masajul erotic – o necesitate

În realitate, masajul erotic este o necesitate și foarte mulți străini au văzut beneficiile acestui tip de serviciu. Masajul este tehnica prin care se eliberează stresul și din păcate lumea în care trăim astăzi este una din care stresul nu-i absent deloc. Masajul erotic este o necesitate în situația în care se dorește o sănătate psihică, în care se dorește relaxare. În străinătate există chiar și cupluri care se duc la masaj erotic fără nici un fel de inhibiții sau rușine. Totul se rezumă la persoană și la eliberarea stresului din organism iar țările civilizate pot înțelege treaba asta. 20% sunt cei care consideră masajul erotic o necesitate…

Unde poți avea parte de o ședință de masaj erotic în România?

Bucureștiul este locul cu pricina, vezi detalii pe www.masajclub.ro. Ideea este destul de simplă: tot ce trebuie să faci este să încerci. După ce ai încercat ai dreptul să consideri masajul erotic o prostie sau un subiect tabu, însă părerea mea este că-l vei considera asemenea occidentalilor o necesitate. Un gentleman adevărat nu se sfiește niciodată să spumă ce gândește, dar argumentat și în temă, așa că după ce încerci, poți lăsa un comentariu la acest articol și dezbate problema. În plus prețurile sunt destul de mici și de atractive, lipsește doar mentalitatea.

Capture

Reply