De ce unii oameni nu pot trece peste durere și suferință

Suferința face parte din viața noastră de zi cu zi. Așa este viața concepută, alcătuită din bune și rele, din fericire și tristețe. Suferința este parte componentă a vieții noastre dar din păcate nu mulți sunt cei care știu să o stăpânească așa cum trebuie. Este vorba de emoții aici și cel puțin până acum, omenirea nu a descoperit cum se formează aceste emoții și cum pot fi controlate exact.

Din punctul meu de vedere societatea este împărăția în două categorii. Există oameni puternici și oameni slabi. Oamenii puternici pot să treacă peste absolut orice, în timp ce oamenii slabi se împiedică la fiecare hop, devin depresivi și nu pot să treacă peste durere și suferință. Cele mai dese cazuri în care oamenii slabi ies în evidență sunt despărțirile de persoana iubită.

Viața este făcută în așa manieră încât să poată fi trăită în doi. Nu există îndoială în această privință dar din păcate fericirea unei relații nu durează prea mult pentru unii din cauza compatibilității destul de reduse ce stă la baza cuplului. Totul se năruie mai devreme sau mai târziu fără compatibilitate. Compatibilitatea în relație este foarte importantă și din păcate și cauză de despărțire.

Suferința este doar o senzație impusă de un creier slab călit pentru rezistență în momentul în care dispare sentimentul de fericire și împlinire prea rapid. Evident, oamenii pot să sufere din N motive, nu doar din dragoste dar am dat acest exemplu pentru că este probabil cel mai bun, toată lumea să înțeleagă la ce mă refer. Așadar când dispare fericirea apare suferința.

Suferința este sentiment locțiitor din păcate și cred că fiecare om ar trebui să învețe să lupte contra lui. Am deveni caractere atât de puternice dacă nu ne-am lăsa doborâți de acest sentiment. Cum se poate lupta contra suferinței? Ei bine, prin a încerca să se înțeleagă faptul că oamenii nu trebuie conduși de sentimente și cu activități diverse de distragere a atenției.  Simpla conștientizare și ancorare în realitate cred că te poate face să treci peste suferință.

One Response - Add Comment

Reply