De ce femeile nu vor să recunoască că fac sex oral

Societatea românească este din păcate încă acaparată de tot soiul de prejudecăți și gândiri primitive peste care unii chiar nu pot trece. Sexul oral este acel gen de activitate aruncată într-un derizoriu colț TABU al intimității, blamat în masă de majoritatea femeile în public dar practicat de zor în privat. Deși mie nu mi se pare ceva normal faptul că oamenii nu spun ceea ce gândesc, până la urmă e ceva normal într-o țară precum România.

De ce femeile nu vor să recunoască că fac sex oral

În primul rând le este frică de gura lumii. Atunci când faci parte dintr-o societate plină de prejudecăți, gura lumii contează foarte mult. Femeile care recunosc că practică sexul oral sunt clasificate fără drept de apel niște prostituate de către femeile neprihănite și Albe ca Zăpada. Când știi că lumea râde de tine sau te judecă sau te caracterizează doar pentru că ești altfel și ai capacitatea să fii tu însuți, nu-ți mai vine să mai fii tu însuți.

În al doilea rând le este rușine. Le este rușine să recunoască pentru că societatea din cauza acelorași prejudecăți caracterizează sexul oral drept ceva foarte rușinos, înjositor pentru femeie. Cum să stea ea în genunchi în fața bărbatului și să-l satisfacă? E ceva de neconceput pentru o mentalitate comunistă ce pare să nu se mai evapore din mintea unora… Rușinea asta are de-a face doar cu opinia publică, în intimitate toate femeile practică sexul oral, cu mici excepții bineînțeles…

În al treilea rând nu vor să dea satisfacție bărbatului 100%. Există și acea categorie de femei care doresc un control asupra bărbatului la nivel de mentalitate. Deși bărbații în societatea contemporană susțin că femeile practică sexul oral, acestea trebuie să fie la colțul pus pentru a putea contrabalansa într-un fel situația. Repet, chiar dacă femeile nu recunosc public faptul că practică sexul oral, în viața privată lucrurile nu stau așa deloc.

Reply