Cât de repede poți spune un sincer Te Iubesc

Pentru unii par două cuvinte lipsite de importanță, ce pot fi aruncate în vânt și spune la orice oră a zilei, oricui. Ei bine, în realitate nu este chiar așa. Problema este ca în ziua de azi tot mai puțini sunt cei care cunosc înțelesul acestor două cuvinte destul de simple astfel încât să le folosească atunci când trebuie și în cele ce urmează vom aborda în detaliu acest subiect.

Când poți spune sincer că iubești pe cineva

Iubirea nu poate fi măsurată. Astfel, nu are un barem, nu are o gradație ca la termometru astfel încât să știm sigur că după un anumit nivel al sentimentului de apropiere, intervine iubirea sinceră. Fiecare trebuie să-și dea seama de treaba asta în funcție de ce simte, de intensitatea sentimentelor sale dar din păcate în ultima vreme aceste două cuvinte sunt folosite fără să existe o intensitate a sentimentului. Nu ai cum să iubești pe cineva imediat, pe loc, nici măcar dacă te îndrăgostești pe loc.

Ce valoare mai au în ziua de azi cuvintele Te Iubesc

În ziua de azi după cum spuneam, toată lumea le folosește destul de des fără însă să mai simtă ceva special. Astfel, valoarea celor două cuvinte s-a diluat destul de mult comparativ cu anii 90 să zicem. E clar că toată lumea va ajunge mai devreme sau mai târziu să iubească pe cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să mărturisească acest lucru și celor pentru care nu există sentimente.

Ce înseamnă un te iubesc spus prea devreme?

Din punctul meu de vedere, nu poți iubi cu adevărat o persoană de cât după luni întregi în care nu faci altceva decât să o cunoști. Nu ai cum să spui te iubesc așa din prima, nu e un te iubesc sincer. Poate că are legătură și cu ideea de sinceritate. Un om care-ți spune că te iubește a doua zi după ce te cunoaște, în subconștientul lui, este genul de om care are obiceiul să mintă mult?

Reply