Cât de dificil este să găsești o parteneră compatibilă sexual

Să găsești o parteneră compatibilă cu tine din punct de vedere sexual este foarte dificil pentru că în primul rând în ziua de azi este foarte dificil să găsești o parteneră compatibilă cu tine din punct de vedere al personalității. Cele mai de succes relații se bazează pe această combinație dintre comptabilitatea personalității și cea sexuală.

Care sunt caracteristicile compatibilității personalității

Doi oameni sunt compatibili din punct de vedere al personalității în momentul în care au aceleași pasiuni, aceleași gânduri, harta lor emoțională este oarecum asemănătoare, au cam același nivel de sensibilitate și inteligență, etc. Deși într-o relație nu pot exista sentimente egale ca intensitate, oamenii compatibili se apropie cel mai mult de această echitate.

Care sunt caracteristicile compatibilității sexuale

Compatibilitatea sexuală este la fel de importantă precum personalitatea, chiar dacă unii susțin că într-o relație e nevoie de mai mult sex și mai puțin sentiment sau viceversa. Haideți să trecem în revistă care sunt caracteristicile compatibilității sexuale:

  • Apetit sexual la fel de ridicat sau scăzut între cei doi parteneri
  • Lipsa inhibițiilor și de-o parte și de alta
  • Ideea că a satisface pe celălalt e mai importantă de cât propria satisfacție
  • Acceptarea diverselor dorințe fierbinți ale partenerului fără comentarii

Cât de dificil este să găsești o parteneră compatibilă sexual

Revenind la întrebarea din titlu, cred că este foarte dificil să găsești o parteneră compatibilă din punct de vedere sexual pentru că în ziua de azi există foarte multe femei rușinoase ori care doresc să folosească sexul drept o unealtă pentru a controla bărbatul. Dacă partenera de viață nu se încadrează într-una dintre cele două categorii, atunci ai șanse să nimeri poate o femeie care va avea aceleași gusturi ca și tine din punct de vedere sexual.

 

Reply