Care sunt de fapt problemele cu homosexualii

Deși aparent toată planeta are un dinte împotriva homosexualilor, de fapt nu este chiar așa. Oamenii nu au o problemă majoră cu ideea de a fi homosexual, ci cu practicile acestor oameni promovate în societate. Nu e nimic greșit să fii diferit, se poate întâmpla oricui. Lăsăm la o parte religia deocamdată căci nu are rost s-o băgăm în această oală.  Haideți să trecem în revistă care sunt de fapt problemele pe care societatea modernă le are cu homosexualii…

Homosexualitatea în familie

Nu interesează pe nimeni că 2 gay se căsătoresc, însă atunci când adoptă un copil lucrurile se schimbă. Evident, doi părinți gay pot fi de 10 ori mai părinți de cât doi părinți denaturați și bețivani, dar aici oamenii au o problemă cu insuflarea ideii că a fi gay e ceva mișto. Oamenii se tem că un copil adoptat de homosexuali va deveni homosexual la rândul său.

Homosexualitatea pe stradă

Oamenii mai au o problemă și cu faptul că homosexualii se sărută pe stradă din nou printre copii care fiind cruzi la minte, pot lua drept ceva normal chestia asta. Ei bine, a iubi și a fi iubit e ceva normal însă nu avem încă o societate în care mentalitatea celor mici să fie pregătită pentru asemenea șocuri. Copiii sunt foarte influențabili.

Homosexualitatea din punct de vedere sexual

Dacă nimeni nu are nimic cu lesbienele, toată ura se îndreaptă către bărbați atunci când vine vorba despre relații sexuale între homosexuali. Bine, asta cred că este una dintre lucrurile mai tolerate pentru că nu se întâmplă în văzul societății. Cel puțin nu încă, cine știe ce va fi peste 10 ani. Oamenii au o problema cu bărbații care se satisfac reciproc, însă nu au nimic cu femeile.

Homosexualitatea perfectă

Pentru ca homosexualii să fie acceptați și tolerați de societate aceștia nu trebuie de cât să renunțe la a mai adopta copii, să renunțe la a mai presta dragoste pe stradă în văzul celorlalți și cam atât. Libertatea și drepturile omului nu sunt respectate în cazul lor pentru că societatea nu permite încă. Poate peste vreo 10 ani lucrurile se vor mai schimba și oamenii nu vor mai avea problemele acestea.

Reply