Te-ai despărțit de curând de iubita ta? Un gentleman nu plânge niciodată după o femeie

Despărțirea este genul de moment pe care nimeni nu și-l dorește și nimeni nu-l poate anticipa. Ideea este că se întâmplă și se întâmplă destul de des în ziua de azi ca relațiile să se destrame după doar câteva luni. Atracția este cea care dictează cuplurile în 2016, nu compatibilitatea și astfel după câteva luni de „conviețuire”, relația se consumă și nu mai rămâne nimic.

Dar ce faci atunci când te îndrăgostești dar ea consideră că nu există compatibilitate? Te va lăsa baltă cu inima ruptă în 1000 de bucăți fără să poți face nimic. Ei bine, dacă se întâmplă, las-o așa. E alegerea ei și chiar dacă e una pripită, e clar că nu-i sufletul tău pereche. Mereu am fost de părere că lucrurile se întâmplă cu un motiv și cu un scop.

Se spune că atunci când te desparți de cineva, o faci pentru că trebuie să întâlnești pe cineva mai bun, așa că un gentleman nu are motive să plângă după o femeie. Ai respectat-o, ai prețuit-o, dacă ea nu a vrut , nu a știut să aprecieze sau poate nu a avut nevoie, las-o în pace. Dragoste cu sila nu se poate și tu trebuie să pricepi încă o dată că un gentleman nu are voie să plângă.

Aici nu mă refer că bărbații în general bărbații trebuie să aibă suflete de piatră. Au voie să plângă, dar nu după femei. Femei sunt destule pe lumea asta și dacă cumva simți că e prea mare povara cu care ea te-a lăsat în suflet, poți încerca următoarele remedii anti depresie…

7 sfaturi prin care un gentleman trece mai ușor peste o despărțire

  1. Autosugestia. Dacă te-a lăsat, las-o și tu, nu te-a meritat și totul s-a întâmplat ca să ai ocazia să găsești pe cineva care te merită și care te va prețui la adevărata ta valoare.
  2. Mișcarea. Nu te baricada în casă, ieși, fă sport. Atunci când fizicul este obosit, psihicul nu mai are atâta influență încât să simți depresia la intensitate maximă.
  3. Suplimentele alimentare. Poți să iei chestii pe bază de plante care să-ți mai limiteze din emoții, cei de la DaciaPlant au un produs destul de bun, Emocalm parcă-i zice.
  4. Cunoaște lume. Nu zic că trebuie să începi să ieși imediat l agățat, probabil e ultimul lucru la care-și stă gândul, însă socializarea face to face e minunată. Te va ajuta foarte mult.
  5. Fii ocupat. Dacă stai toată ziua în pat și te gândești că te-a lăsat iubita nu ești un gentleman. Ești un papă-lapte nedemn de acest atribut. Fii ocupat, muncește, concentrează-și atenția spre altceva. Faptul că tu stai și plângi după ea nu va remedia situația.
  6. Consultă un psiholog. Deși românilor le este rușine să se ducă la psiholog, străinii folosesc mereu metoda asta pentru a înțelege unele treburi și pentru a trece peste hopurile dificile.
  7. Dăruiește. Implică-te cât mai mult în voluntariat și în fapte care aduc bucurie pe fețele altora. Cu cât vei aduce mai multă bucurie celor din jur cu atât vei fi mai fericit. În plus îți va ocupă destul de mult timp, nu vei avea când să te mai gândești la ea.

Reply