Există oare o cheie către sufletul oricărei femei? Eu cred că da și se numește atenție

Cred că toți bărbații și-ar dori o cheie cu care să poată pătrunde în sufletul femeilor de care se îndrăgostesc. Ce simplă ar fi viața dacă ar exista o asemenea soluție, nu? Am reuși să ne găsim sufletul pereche din prima și nu am mai suferi probabil niciodată. Totuși, cum nu trăim într-o lume perfectă, suferința își are rolul ei. Probabil că dacă am fi toți fericiți am fi deja în Rai.

Atenția însă, poate să facă minuni și eu unul o consider un fel de cheie către sufletul femeilor. De ce? Păi pentru că deși societatea pare să se fi schimbat destul de mult iar femeile să fi devenit foarte materialiste, nu e chiar așa. Deși par mai dure și mai inabordabile, încă mai au feminitate în suflete și dacă știi cum să ajungi la ea, o poți cuceri fără dar și poate.

Ce înseamnă atenția și cum te poate ajuta să cucerești o femeie în 3 pași simpli

  1. Transformă-te în cel mai bun prieten al ei. Ce înseamnă asta? Ei bine, trebuie să petreci foarte mult timp cu ea, să o asculți. Fii atent cu ofurile ei și chiar dacă ți se pare că vorbește mult, chiar dacă nu-ți plac femeile care vorbesc mult, ascult-o și ea va aprecia chestia asta. Arată-i că-ți pasă, că ești interesat. Oricum dacă ești îndrăgostit o vei asculta cât de cât…
  2. Dăruiește-i lucruri drăguțe. Nu, nu scumpe… Fetele în general sunt moarte după papițoaie chiar dacă nu par. Poți să le faci cadouri de-astea din când în când, să cheltui un 50 de lei acolo pe un pinguin din pluș suficient de mare astfel încât să poată dormi cu el în brațe… Foarte important, încă o dată, suficient de mare astfel încât să poată dormi cu el în brațe.
  3. Vezi ce nevoi are. Ajut-o mereu necondiționat. Vorbește mult cu ea și dacă vezi că are nevoie de ceva, sări primul să o ajuți, necondiționat. Să nu dea dracu’ să aibă nevoie să o duci cu mașina pe undeva și să-i ceri bani pe cursă sau tâmpenii de-astea. Te faci de râs. Sau dacă are nevoie de o rochie pentru o serată importantă și nu are bani, dă-i împrumut dacă nu acceptă cadouri sau dacă e prea devreme pentru cadouri mai scumpe, ajut-o cumva…
  4. Nu ezita să-i spui că-i frumoasă. Dar în realitate, nu pe Facebook, nu online. Când o vezi laud-o că e frumoasă, fără să-i spui nimic în plus. Femeile apreciază foarte mult atenția asta venită dintr-o sursă reală, nu de pe Facebook. Dacă iei inițiativa în realitate vei avea de câștigat.

One Response - Add Comment

Reply