Protejează-ți casa cu ajutorul sistemelor de supraveghere video

Deși suntem ancorați aproape de 100% în tehnologia modernă, aproape că ne curg biti și bytes prin sânge, foarte multă lume ezită să se gândească la securitatea locuinței. Totul e digital în ziua de azi, iar când mă refer la securitatea locuinței nu mă refer să angajezi un paznic să stea la proțăpit în poartă, ci la un sistem de supraveghere video prin intermediul căruia să reușești să ții hoții la distanță. Încă mai trăim cu impresia că nouă nu ni se poate întâmpla niciodată nimic, din păcate.

Prevenția este un concept cu care noi românii nu suntem prea familiarizați. Noi mereu suntem obișnuiți să tragem ponoasele abia apoi să ne ofticăm din cauza faptului că nu ne-am protejat la timp. Un sistem de supraveghere video ce poate fi instalat atât la exterior cât și la interior are două roluri. În primul rând de intimidare pentru hoți, statisticile arată că în momentul în care există camere de supraveghere, sunt cu 70% mai puține șanse ca hoții să mai spargă o locuință.

În al doilea rând, dacă totuși se întâmplă ca hoții să intre în curtea ta, camerele de supraveghere vor fi o dovadă de necontestat care-i va băga după gratii pentru asemenea fapte. Dacă te calcă hoții și nu ai martori, cu siguranță nu vei putea recupera bunurile. Dacă nu ai nici un martor, dacă nu ai nici o filmare cu infractorii, se aplică vechea vorbă românească: prinde orbul scoate-i ochii. Dacă nu-ți pasă de lucrurile, de banii tăi, poți să stai și fără camere DVR, dar nu prea cred că nu-ți pasă.

Tuturor ne pasă de munca noastră, de banii noștri, că doar de-asta am ales să fim cinstiți, să mergem la muncă. Noi nu am făcut afaceri cu statul, nu ne-am pricopsit furând banii pe care alții îi dau statului din munca lor cinstită. Oamenii ar trebui poate să fie puțin mai realiști și să încerce să se protejeze de realitatea vremurilor pe care le trăiesc. România e departe de lumea aia frumoasă și roz pe care și-o imaginează unii sau alții. Protejează-ți casa cu ajutorul sistemelor de supraveghere dacă ții la lucrurile tale mai ales că tehnologia modernă ne aduce niște sisteme 100% digitale, pe placul nostru.

One Response - Add Comment

Reply