Cât ai fi dispus să o aștepți?

One love, one life. Se spune că fiecare suflet, are în lumea asta destinat un alt suflet. Nu vom discuta în cele ce urmează despre sufletul pereche prea mult, dar vom aborda o idee mult mai interesantă legată de acest concept. Dacă ai impresia că sufletul pereche se află într-o persoană luată? Ai fii dispus să o aștepți? Dacă da, atunci cât? Evident, mă refer aici la femeile care sunt doar într-o relație normală cu un alt bărbat, dacă sunt măritate ideea de a aștepta pică de la sine…

Cât ai fi dispus să aștepți o femeie care nu e măritată dar care are pe cineva?

Chestia asta este relativă. Depinde cât de mult o placi. Depinde cât de tare ești îndrăgostit de ea și evident dacă e luată parțial sau definitiv. Dacă este luată definitiv prin căsătorie, nu are sens discuția. Se întâmplă de multe ori ca noi, bărbații, să ne îndrăgostim nebunește de anumite femei, inexplicabil. De multe ori ne întrebăm ce Dumnezeului au ele de ne atrag așa precum un magnet?

Pur și simplu încercăm să găsim explicații pentru că realizăm că nu sunt brunete cu fundul mare așa cum credeam noi că preferăm, că nu sunt femei 100% mature. Căutăm explicații prin care să realizăm ce se întâmplă cu noi. Cum e posibil ca o fată de 19 ani să ne intre la suflet deși noi căutăm deja femei mature cu care să ne întemeiem o familie? Ei bine, de multe ori singura explicație pe care o găsim peste sufletul pereche.

Ce este sufletul pereche? Păi tocmai un concept prin care noi oamenii încercăm să explicăm ceva ce simțim dar nu putem înțelege. Atunci când ești foarte apropiat de o femeie, ești îndrăgostit până peste cap dar nu-ți dai seama exact ce te atrage la ea, asta consideri, că e femeia ta care ți-a fost sortită de când te-ai născut.

Cât ai fi dispus să o aștepți?

Ei bine, asta e o întrebare la care nimeni nu poate răspunde concret, în zile, luni, uneori ani. Dacă tu crezi că-i femeia ta, o vei aștepta oricât. Sentimentele nu au termen de valabilitate. Depinde de tine cât de tare crezi în conceptul de suflet pereche și cât de mult ești capabil să faci abstracție de ceea ce se întâmplă în jurul tău cât timp aștepți, căci poți întâlni pe altcineva între timp. Așteptarea unei femei implicate deja într-o relație poate să fie timp pierdut, depinde și de noroc. E o ruletă rusească.

Reply