Încă mai ai bătrâna Dacie? Iată de unde poți cumpăra cele mai calitative piese pentru ea

Deși a alătura calitate cu piese auto pentru Dacia poate să fie sinonim cu nebunia pentru mulți dintre noi, sfera online este plină de surprize. Astfel, am onoarea să vă prezint primul magazin online care vinde în sfârșit piese auto pentru mașina fabricată pe vremea lui Ceașcă, iar produsele sunt de calitate cât de cât. Adică na, evident, nu sunt extraordinare, aș fi ultimul ipocrit să spun asta, însă sunt mult mai calitative față de ce veți găsi în magazinele din oraș.

Cum am ajuns la autohut.ro și mi-am dat seama că au piese de calitate pentru Dacie

Ei bine, aveam un prieten foarte bun care datorită vârstei nu a mai vândut mașina. Acum, să fim serioși, chiar dacă ar vrea să o vândă nu cred că ar mai cumpăra nimeni o Dacie 1310, poate doar ca să o dea la Programul Rabla și să obțină acel tichet valoric de 6500 lei. Să o cumpere cu 1500 de lei și astfel să beneficieze de o reducere de 5000 de lei la un autoturism nou achiziționat. Cam asta e mânăria cu tichetele alea oricum.

Așadar, omul a avut nevoie de niște piese pentru Dacie și i-am zis să nu se mai ducă prin oraș să facă comandă. I-am zis să încercăm să cumpărăm de pe net, poate avem mai multă baftă și găsim ceva mai ok. Frate, parcă am avut gura aurită..  Am făcut comandă, piesele au venit a doua zi, omul a mers cu ele în service și le-a montat pe mașină. De atunci, vă spun că au trecut mai bine de 7 luni și nimic suspect la mașină. Înainte, din 3 în 3 luni trebuiau schimbate ba bucșe, ba bielete, ba telescoape, dracu știe mai ce.

De obicei erau chestii care țineau de sistemul de rulare și suspensii că așa sunt drumurile pe la noi, foarte proaste. Dacă te mai duci și pe la țară pe coclauri care nu au văzut asfalt în viața lor, e clar că se duce dracului mașina. Mai pune și piese de-astea super ieftine și de proastă calitate că nu apuci 3 luni cu ele pe mașină. Omul a avut baftă cu acest magazin și am zis să dau sfară-n țară.

Reply