De ce femeile nu te apreciază indiferent cât ești dispus să faci

Cred că vine un moment în viața oricărui bărbat în care lucrurile par de neînțeles. Femeia oricum este genul de ființă pe care niciodată nu o vei putea înțelege 100%, însă vine acel moment în care ai impresia că oricât ai dărui, nu primești aprecierea pe care o dorești. Nu te speria, este ceva absolut normal. Pentru ca o femeie să fie mulțumită de tine, trebuie în primul rând să existe compatibilitate.

Foarte mulți dintre noi pornim niște relații bazate mai puțin pe compatibilitate – cunoaștere și mai mult pe atracție fizică.  În momentul în care atracția se consumă, căci este asemenea unei lumânări ce arde mocnit, apare acel sentiment că nu ești apreciat. Ei bine, nu e vorba de apreciere ci de faptul că femeia respectivă nu simte în tine un partener adevărat, un posibil partener adevărat.

Femeia interesată de tine va aprecia orice gest, orice lucru mărunt pe care tu îl faci pentru ea. În momentul în care faci anumite lucruri și nu ești apreciat, cel mai bine este să-ți vezi de treabă. Nu mai insista să faci pe plac unor femei care nu te vor și nu văd în tine acel partener de nădejde despre care discutam mai devreme. Nu te transforma într-un cățel pentru femei doar din dorința de a primi apreciere. Este o greșeală care nu are remediu, vei pierde timp și bani cu cine nu trebuie.

Femeile nu te apreciază indiferent cât ești dispus să faci pentru că nu se simt atrase de tine, ori după cum spuneam, atracția s-a consumat. Poți să fii tu capabil să aduci luna de pe cer pentru o femeie, aceasta nu va fi impresionată dacă nu simte ceva pentru tine. Oricum, este foarte dificil să mulțumești o femeie, ține cont și de treaba asta.

Dacă observi că femeile din jurul tău cu care probabil ți-ai dori o relație nu te apreciază orice ai face, e momentul să schimbi foaia. E clar că ți-ai atras în jurul tău mironosițe care încă-l mai așteaptă pe acel Făt Frumos călare pe calul său alb. O femeie de calitate întotdeauna va aprecia spiritul altruist, pe când una interesată sau atrasă doar de fizic nici nu știe ce înseamnă sufletul. Tu, probabil dăruiești din suflet umor femei lipsite de suflet.

Femeile din ziua de azi sunt foarte pretențioase. Ca să te bage în seamă trebuie în primul rând să arăți bine. Dacă ești urât nu ai nici o șansă cu nimeni, îți spun de acum. Apoi trebuie să fii popular pe Facebook întrucât acolo se crede importante femeile din ziua de azi unde strâng sute de like-uri. Apoi trebuie să ai bani că vorba aia, dragostea nu ține de foame și va trebui să ai o sursă de venit destul de sigură și generoasă, vedeta de Facebook nu se va duce niciodată la muncă…

Așadar, dacă ai în jurul tău femei de-astea pretențioase, mai bine renunță la ideea de a le mai face pe plac. E în zadar. Caută femei serioase care sunt capabile să aprecieze un tip care dăruiește.

Reply