Cum îți poți face curaj atunci când vrei să agăți o fată

Evident, foarte mulți dintre voi ați spune că fetele se agață foarte simplu pe Facebook. Ideea este că fetele pe care le veți agăța pe Facebook vor fi orice numai partenere serioase pentru relații nu. De ce? Păi pentru că majoritatea sunt sătule de complimente, de laude, sunt îngâmfate, arogante, narcisiste. Cam acesta este Facebook, cam acestea sunt fetele care își fac veacul pe Facebook, așa sunt vedetele crescute întru Facebook.

Atunci, dacă vrei să fii un gentleman adevărat, nu îți vei pierde timpul încercând să intri în grațiile unui VIP de Facebook închipuit. Nu, tu vei trece la fapte ÎN REALITATE. În realitate îți dai seama dacă fata e interesată de conversație sau pur și simplu are ceva minte în cap. Atunci când pui un comentariu la o poză pe Facebook nu ai cum să-ți dai seama dacă fata respectivă este inteligentă. În schimb, dacă intri în vorbă cu ea, totul se schimbă.

Dar pentru a intra în vorbă cu o fată în realitate e nevoie de curaj, e nevoie de spirit de gentleman. Un gentleman niciodată nu se va teme de ridicol sau de faptul că va fi respins. Va merge pur și simplu, va spune ce crede și va rezolva treaba. Știu că există băieți timizi care nu pot face treaba asta deși le au cu bunele maniere, iar în cele ce urmează vom discuta puțin despre cum îți poți face curaj să te bagi în seamă cu o fată pe care o placi de puțin sau de mult timp.

Așadar dacă pândești o fată de ceva zile ori pur și simplu a trecut pe lângă tine femeia fatală și ți-a picat cu tronc, trebuie neapărat să intri în discuție cu ea. Evident, trebuie să o faci într-un mod care să nu dea senzația că ești un bădăran nenorocit, violator, nebun, etc. Nu ai voie să strigi, să fluieri după ea ca pe tarla la țară dar dacă ești un gentleman probabil că știi treaba asta. Nu ai voie să fii bădăran chiar dacă fata nu merită sau e foarte îngâmfată.

Nu ai voie să bei, știu că alcoolul risipește emoțiile și îți dă încredere în tine, însă nu. Nu ai ce să cauți cu băutura acolo unde vrei ca oamenii să te cunoască așa cum ești. Curajul căpătat prin intermediul alcoolului nu te face mai TU. În plus, femeilor nu le plac bețivanii. Și mai în plus, dacă fata te va mirosi și va vedea că ai băut, mai mult ca sigur te va respinge fără să stea pe gânduri. Ai face cea mai mare greșeală dacă ai porni la drum ajutat de alcool sau droguri sau alte minuni.

Cel mai important este să realizezi câteva lucruri simple și apoi, vei vedea că vine și curajul. Logica va fi prietenul tău cel mai bun și cred că va avea destul de mult sens ceea ce urmează să spun. Trebuie doar să te motivezi suficient de tare astfel încât să te încurajezi și vei vedea imediat cum stă treaba.

Idei pentru construcția curajului atunci când vrei să agăți o fată

  • Gândește-te că nu ai nimic de pierdut. Dacă te bagă în seamă bine dacă nu iarăși bine… Știu că sunt șanse mici ca o fată de pe stradă să te bage în seamă, dar dacă o va face totuși, cine va fi un gentleman super fericit? Nu trebuie să pornești de la premiza că nu se va întâmpla niciodată nimic.
  • Pornește de la ideea de simplă cunoaștere. Nu trebuie să începi să-i faci complimente din prima. Oricum nu vor fi credibile. Tu trebuie să pornești un dialog al cunoașterii. Foarte mulți băieți se tem că vor fi respinși dacă abordează direct dar pornesc cu gândul greșit. Pașii sunt prietenie – relație, nu direct relație. Practic nu prea trebuie să o agăți…
  • Gândește-te că viața-i scurtă. Dacă stai mereu și postezi într-un pămpălău, nu va veni niciodată o fată de pe stradă să se bage în seamă cu tine pentru că fetele din ziua de azi sunt sătule de asalturile masculine de pe Facebook. Ia atitudine și fii diferit. O să vezi că fetele apreciază să fie abordate direct în realitate. 99% dintre cei care agață pe Facebook nu au curaj să facă treaba asta în realitate, de-asta se și ascund în virtual. Fii tu altfel mai ales că viața e destul de scurtă.

Cam acestea sunt cele mai importante 3 idei pentru construcția curajului în viața reală. Lăsați Facebook de-o parte și treceți la fapte în realitate.

2 Comments - Add Comment

Reply