Eu nu pricep cum reușesc unii să întrețină afaceri

Am o mică problemă cu cei care desfășoară afaceri online. O să vă povestesc în cele ce urmează cum am reușit să mă enervez cu o firmă de producție publicitară online. Am vrut să-mi fac niște cărți de vizită și evident am dat comandă online. Am găsit un site destul de interesant și am zis să fac o comandă. Am făcut comandă online și am așteptat, și am așteptat, și iar am așteptat. Nu m-a sunat nimeni timp de o săptămână și am zis să dau eu un e-mail. Evident că dacă nu au fost în stare să mă sune din propria inițiativă pentru comandă, nu au răspuns nici la E-mail.

Iată cum au trecut mai bine de 6 luni de atunci… Cum își bat unii joc de propria afacere. Hai că poate nu a funcționat sistemul de comandă online, dar frate nici la mail să nu răspunzi? Probabil că era comanda prea mică să merite efortul de a răspunde la un mail sau de a o procesa. Eu în primă fază am crezut că firma a dat faliment dar ulterior am căutat-o pe Facebook și am văzut o pagină destul de activă. Era clar, am nimerit la cea mai neserioasă firmă de producție publicitară din câte puteam nimeri. Cum or întreține oamenii ăia afacerea dacă nu onorează comenzi, nu știu.

Am renunțat atunci la ideea de a mai comanda online cărți de vizită dar afacerea mea a mers tot mai bine iar necesitatea a revenit. Astfel, am ales tot o firmă online, dar care reușește să-și onoreze comenzile și să lucreze de calitate. Cei de la headprint.ro au fost cei care au s-au ocupat de data aceasta. Le-am explicat destul de bine ce-mi doresc și oamenii au fost foarte receptivi. M-au surprins că au venit cu sfaturi în realizarea unei cărți de vizită, ca să mă ajute să înțeleg exact care-i treaba cu dimensiunea, culorile alese, etc. Comanda a ajuns la mine a 2-a zi și totul a fost în regulă.

Mă bucur să văd că mai există oameni care țin la propriile afaceri ,la clienții lor, la ideea de business corect și cu bun simț.

 

Reply