E o idee bună să cunoști o fată care stă mereu cu nasul în Facebook?

Dacă stai să te gândești mai bine, cred că e destul de dificil să mai găsești în ziua de azi o fată care nu are cont de Facebook sau care nu a strâns sute de like-uri la poze. Popularitatea asta virtuală este bolnăvicioasă și destul de contagioasă.

Toate fetele doresc să fie populare online încă de la 10 – 11 ani când încep să strângă mii de prieteni virtuali în conturile lor de Facebook, nesupravegheate de părinți. Eh, asta e cu totul o altă discuție. Dar oare e o idee bună să cunoști o asemenea fată, foarte populară online?

Mulți băieți ar spune că și-ar dori fete populare, însă sunt de părere că acestea nu sunt capabile de o relație serioasă și există cel puțin 4 motive pentru care eu unul cred treaba asta.

4 motive să nu-ți dorești o fată care stă toată ziua cu nasul în Facebook

  • Cu cât e mai populară pe Facebook cu atât petrece mai mult timp online. Va sta mai mult cu ochii în telefon de cât cu ochii la tine și la nevoile tale. Popularitatea asta online este o boală care nu cred că se poate vindeca. Deci, dacă vrei atenție, nu cred că o vei primi din partea uneia care să cu nasul în Facebook.
  • Există șanse foarte mari să fie abordată de alți băieți și de ce nu, chiar agățată. Știm cu toții că în ziua de azi relațiile nu se mai bazează pe respect reciproc și sinceritate. Atracția fizică este tot ce contează și evident, după ce se consumă, această atracție apare în altă parte a universului femeii. Vei rămâne cu buza umflată, ți-o va sufla altul de care se va simți atrasă.
  • Fata nu va fi capabilă să comunice în realitate. E un adevăr crunt pe care îl tot constat de vreo câțiva ani de când popularitatea asta pe Facebook a luat mințile tinerei generații. Tinerii nu sunt în stare să lege două vorbe în realitate, sunt analfabeți și obișnuiți să scrie ciudat și prescurtat. Dacă vrei o fată inteligentă nu o vei găsi în postura de Miss Popularitate Virtuală.
  • Fetele populare pe Facebook nu au alte pasiuni în afară de selfie. Selfie este boala secolului în care trăim și sunt de părere că cel care a inventat acest concept ar merita incendiat pe rug, după ce i se leagă un ceaun de coaie. La principiu selfie este o idee bună, tăvălită prin prostie în România și ridicată la rang de imbecilitate. Așadar, dacă vrei o fată cu personalitate, pe Facebook nu vei găsi de cât nulități populare pasionate de selfie și narcisism.

Și lista poate continua. Dacă tu ești un băiat serios, un gentleman, stai departe de fetele populare pe Facebook, narcisiste și lipsite de orice urmă de personalitate. Știu că pentru mulți o să pară o nebunie ceea ce zic, dar probabil vă veți convinge cu timpul că am dreptate.

Reply