Ce sporturi trebuie să practici pentru a fi pe placul femeilor

Femeilor le plac sportivii, asta știe toată lumea, însă oare ce fel de sporturi trebuie să practici în ziua de azi pentru a te putea bucura de popularitate în rândul femeilor? Ei bine, voi încerca să răspundem la această întrebare în cele ce urmează, în cazul în care există vreun gentleman ce dorește să atragă în jurul său gazele de rang înalt, mari amatoare de sport.

Cred că orice bărbat își dorește o sportivă alături și asta nu doar din cauza faptului că adoră modul de viață sănătos, ci mai de grabă din cauza energiei în doze foarte mari eliberate în timpul unei partide de sex. Mai în glumă mai în serios, haideți să vedem care sunt sporturile contemporane ce te pot ajuta să atragi femei, că doar nu s-o număra șahul printre ele, nu?

TOP 4 sporturi pe care trebuie să le practici dacă vrei să atragi femei

  1. Culturismul – da, culturismul este un sport și cu siguranță în cazul în care vei avea niște mușchi excepționali, vei avea și foarte multe admiratoare. Așa cum noi bărbații suntem atrași de sâni și funduri, și femeile se simt atrase de bărbații puternici, de bărbații care au mușchi.
  2. Sporturile de contact – încă din cele mai vechi timpuri fetele bune au fost atrase de băieții răi. Nu știe nimeni de ce, poate din cauza faptului că se simt mai protejate, ori pur și simplu din cauza faptului că extremele se atrag. Atâta timp cât practici box sau orice alt sport de-ăsta de contact dur, vei avea mereu admiratoare.
  3. Fotbalul – e lucru știut că fotbaliștii au foarte multe fane. Orice femeie dorește alături un fotbalist care s-o alerge prin pat vreo 90 de minute pe zi, cel puțin. E chiar la modă în ziua de azi printre fetele populare să se cupleze cu fotbaliști. Probabil este o chestie de-asta de prestigiu, de genul „Al tău ce e fată, sudor?” , „Nu fată, e fotbalist, cum să fie sudor?”
  4. Handbalul – dacă vei practica handbalul cu siguranță vei fi înconjurat de foarte multe fete întrucât cel puțin în România handbalul este genul de sport destinat aproape în exclusivitate femeilor. Evident, femeile care adoră handbalul vor privi cu destul de multă admirație un bărbat care nu doar le înțelege sportul, dar îl și practică. Handbalul deși pare genul de sport foarte puțin răspândit, nu e chiar așa.

Acestea sunt cele 4 sporturi pe care trebuie să le practici în România dacă vrei să fii înconjurat de femei frumoase. Evident, acest articol are mai mult tentă de pamflet pentru că după cum știm cu toții, ca să practici un sport trebuie să-ți placă în primul rând. Trebuie să ai talent. Nu cred că te poți apuca de un sport doar ca să roiască femeile în jurul tău, însă dacă cumva îți pică cu tronc o fată despre care știi clar că adoră handbalul, nu ar fi o idee rea să te înscrii la ceva club 😀

 

Reply