TOP 3 cele mai enervante tipuri de femei

Femeia de foarte multe ori este enervantă dar asta nu ne împiedică să o iubim, nu? Oricât de enervantă ar fi femeia, noi tot avem nevoie de ea. Femeia este soția și mama copiilor noștri.

Misoginii care spun că nu e nevoie de femei în societate, se înșală amarnic. Dar totuși, care sunt cele mai enervante tipuri de femei? Care sunt defectele care transformă unele femei în ființe de-a dreptul insuportabile? Haideți să le trecem în revistă pe cele mai crâncene 3…

TOP 3 cele mai enervante tipuri de femei

  1. Cicălitoarea – este genul de femeie care nu numai că vorbește mult dar are și o voce destul de stridentă, care scârțâie în capul bărbatului asemenea unei crete pe tabla școlară. Femeia cicălitoare este de departe cea mai enervantă dintre toate. Bărbaților le palce liniștea și înțelegerea, nu au nevoie de o meliță care să-i bată la cap toată ziua.
  2. Geloasa – crizele de gelozie sunt de asemenea destul de urâte. Am spus de multe ori faptul că gelozia deși considerată o dovadă de iubire pură, poate să destrame o relație cât ai zice pește. Gelozia nu este bună și bărbații nu suportă femeile geloase, foarte geloase. E frumos să știi că femeia te iubește, dar să nu se depășească niște limite.
  3. Rușinoasa – bărbații urăsc femeile rușinoase. Există încă acel gen de femeie care vrea să facă dragoste doar cu lumina stinsă, care nu vrea nici în ruptul capului să se atingă de chestia aia nasoală dintre picioarele bărbatului. Pe bune? În ce secol trăim? De ce încă mai există femei rușinoase? Deja la acest nivelul rușinea este mai de grabă o problemă, enervantă.

Acestea sunt din punctul meu de vedere cele mai enervante 3 tipuri de femei pe care le puteți întâlni în societatea românească și din păcate nu vă puteți da seama dinaintea relației. Sunt 3 tipuri de femei ale căror personalități le cunoașteți abia în timpul relației. În cazul în care nu sunteți mulțumiți de ceea ce aveți alături nu fiți misogini, nu bateți femeia.

Cel mai simplu este să renunțați la relație pur și simplu și să căutați altă persoană ceva mai compatibilă. Știu că există multe relații în care bărbații sunt enervați de femeia de lângă și se ajunge la violență. Unii bărbați au impresia că e ok să se impună cu pumnul în fața unei ființe mai slabe care are un comportament incompatibil.

Nu, femeia nu trebuie bătută. Un gentleman nu-și va bate niciodată partenera de viață. Un gentleman este genul de om inteligent care acționează cu raționament. Acolo unde nu există înțelegere, nu există nici relație. Acolo unde nu există compatibilitate, lucrurile trebuie tranșate fără violență. Cel mai simplu este să renunți la relație și să-ți vezi de treabă, nu? Voi ce credeți?

Reply