Merită să fii gentleman când ai de-a face cu mironosițe?

Se spune că un gentleman este un fel de rege al bunelor maniere, însă oare toate femeile trebuie sau merită tratate cu delicatețe și respect? Eu știu că ideea de perfecțiune există, însă perfecțiunea nu este niciodată atinsă. Cum procedează un gentleman când are de-a face cu o mironosiță încrezută și plină de ea? Ei bine din punctul meu de vedere asemenea personaje, destul de întâlnite în generația tânără sau mai bine zis printre tinerii frumoși și liberi, trebuie ignorate.

Atât îți trebuie, să ignori o mironosiță avidă de atenție și de pupat în fund. Da, din păcate societatea contemporană are un asemenea produs: mironosița. Acel gen de femeie care nu face nimic de frica unei unghii rupte, nu știe să gătească, iar despre job dacă acesta există, maxim vânzătoare la butic de hipermarket. Societatea scoate asemenea produse hidoase și foarte enervante. Un gentleman când se lovește de un asemenea specimen, trebuie să-l ignore.

De ce trebuie ignorată femeia proastă și încrezută? Ei bine, pentru că oricât ai explica tu acestei femei că nu are dreptate sau că face o greșeală în materie de absolut orice, nu ai nici o șansă de reușită. Proasta îngâmfată va avea impresia mereu că este buricul pământului și că le știe pe toate. Nu are rost să-ți pui mintea cu ea pentru că nu ai cum să convingi prostul că este prost. Prostul prin definiție va considera pe cel inteligent prost și pe sine ceva buric al pământului.

Există o categorie de bărbați care spun că femeia încrezută ar merita bătută pentru că e clar că nu a fost bătută la timpul potrivit de către părinți din moment ce a ajuns cum a ajuns. Ei bine, nu, femeia nu trebuie bătută. Nu trebuie bătută indiferent cât de infect este caracterul acesteia. Bătaia nu rezolvă nimic și după cum spuneam mai demult, un gentleman nu rezolvă niciodată lucrurile cu pumnul, mai ales cu o femeie. Femeia proastă trebuie lăsată în pace, ignorată și atât.

Nu, cu femeile încrezute nu merită să fii gentleman, dar nici bădăran. Trebuie să adopți poziția de mijloc prin care pur și simplu nu le bagi în seamă. Sunt destui ratați care să le sufle-n cur, nu mai au nevoie de nimic de la nimeni. Evitați pe cât posibil genul de femei care nu vă plac și încercați să stați departe de dialoguri în contradictorii cu femeile proaste. Nu ai cum să ieși învingător dintr-o luptă cu proștii chiar dacă în cazul nostru este vorba despre o simplă femeie.

Reply