[Tutorial] Cum poți găsi pe Facebook o fată pe care ai văzut-o în oraș dar despre care nu știi nimic?

Cred că mulți dintre noi am văzut la un moment dat în oraș o femeie care ne-a picat cu tronc dar pe care ne-a fost aiurea să o abordăm așa direct și bineînțeles, este imposibil să o mai revedem. S-a întâmplat pe stradă, la coadă la pâine, în hipermarket, etc.

Evident, nu am avut curaj să o abordăm acolo, din motive lesne de înțeles: bunul simț – adică ne-a fost rușine, ezitarea – adică timiditatea, frica – adică teama de a nu fi respins. Dar dacă ți-aș spune că ai șanse destul de mari să o regăsești cu ajutorul Facebook? Hai că are și o parte bună Facebook ăsta.

Pornind de la premiza că în ziua de azi dacă nu ai Facebook nu exiști, în cele ce urmează o să descriu un mic tutorial ce va expune niște idei destul de logice cu ajutorul cărora vei reuși să găsești pe Facebook femeia care ți-a picat cu tronc pe stradă și pe care nu ai avut curaj să o abordezi direct.

Partea bună cu această soluție este faptul că în cazul în care vei reuși să găsești femeia cu pricina pe Facebook, vei vedea pozele, vei știi dacă are sau nu pe cineva, vei știi cum o cheamă și de aici totul va fi mult mai simplu. Și nu, nu cred că e bine să o abordezi pe Facebook, ci în locurile pe care le frecventează, căci poți studia puțin situația.

Cum poți găsi pe Facebook o femeie pe care nu o cunoști

  1. Dacă cunoști unde lucrează, să zicem la un hipermarket. Poți căuta pe Facebook diverse # care conțin numele acelui magazin, acelei firme pe care ea o reprezintă, poate e promoteriță sau ceva de genul. Poți căuta după cei care au dat like magazinului respectiv. Dacă lucrează acolo mai mult ca sigur a dat și ea like. Poate și-a trecut la job description magazinul cu pricina și te va ajuta destul de mult să restrângi căutările.
  2. Dacă ai habar de zona în care ai văzut-o, cartierul, o poți căuta în grupurile cartierului respectiv. Dacă există pe Facebook o pagină a cartierului Hector Berlioz, sau un grup, e locul din care poți începe căutările. Fetele populare de obicei dau like la tot ce văd pe Facebook și ține de imediata lor vecinătate iar în ziua de azi 90% din fete sunt populare pe Facebook.
  3. Dacă nu știi nici unde lucrează nici pe unde locuiește, caută printre cei care au dat like orașului în care locuiește. Dacă nu funcționează, treci la paginile liceelor din oraș. Dacă ești într-un oraș mic de provincie nu o să ai mult de căutat. În Severin de exemplu sunt doar câteva licee, sub 10. Deci = treabă de o oră maxim. Dacă e minoră sunt șanse mari să o găsești cu metoda liceelor.

Reply