Sex la prima întâlnire? Mai gândește-te!

Deși toți bărbații visează la sex de la prima întâlnire, sfatul meu este să vă vedeți de treabă. Chestia asta este de evitat din foarte multe puncte de vedere pe care le vom discuta imediat în cele ce urmează. Pe lângă singurul dezavantaj al plăcerii la prima întâlnire, sexul poate să aibă foarte multe dezavantaje, cel puțin 4 la număr, pe care le vom enumera în cele ce urmează.

4 motive să nu îți dorești sex la prima întâlnire

  1. Se consumă relația înainte să înceapă. Atunci când sari peste anumiți pași, ai cunoașterii, e clar că te poți trezi în situația ca după prima noapte de sex, fiind și prima noapte de când o cunoști, să nu mai existe nimic după. Sunt șanse mari să dispară atracția, să dispară interesul tău pentru ea și interesul ei pentru tine.
  2. Poți să iei o boală cu transmitere sexuală. De unde știi că nu e doar o fată care vrea să se distreze cu orice preț? Ce faci apoi dacă contactezi o boală? Prinde orbul, scoate-i ochii… Nu degeaba relațiile serioase se stabilesc după luni de zile sau chiar ani de simplă prietenie, timp în care oamenii se cunosc și au timp să se destăinuie unul altuia.
  3. Te vei trezi tatăl unui copil care nu-ți aparține. E un obicei destul de des întâlnit în ziua de azi. Curva satului rămâne gravidă cu nici ea nu știe cine și apoi încearcă să pună mâna pe un băiat drăguț pe care să-l facă să cearcă că este tatăl copilului. Știu că sună a scenariu de telenovele dar vă asigur că se întâmplă destul de des treaba asta.
  4. Sunt șanse mari să fie o ușuratică. Faptul că cedează așa ușor în fața unui bărbat pe care îl cunoaște de câteva ceasuri doar nu prevestește o relație de lungă durată. Dacă ești în căutare de aventuri, poate să-ți convină dar nu mai mult.

Reply