De ce femeile slabe par mai atrăgătoare?

De când mă știu, în societate este propovăduită ideea femeii slabe-pai. De ce? Cred că nimeni nu are idee de ce se întâmplă asta. Cea mai posibilă explicație cred că se leagă de idealul feminin venit din sectorul manechinelor, a modei, etc. Acolo avem de-a face cu anorexia în persoană și din păcate, oamenii au făcut un adevărat ideal feminin din femeia subțire, slabă…

Din punctul meu de vedere, femeile slabe nu sunt mai atrăgătoare. Evident, e vorba de gusturi aici și cred că există mulți bărbați care pot spune cu mâna pe inimă că ar prefera oricând o brunetă cu fundul mare de cât o fată slabă ca blana, fără sâni și fără fund, cu care atunci când faci sex ți-e frică să lași fereastra deschisă, că poate o trage curentul de peste tine pe fereastră afară.

Mai în glumă mai în serios, sunt de părere că o femeie trebuie să aibă forme. Nu grasă, dar să aibă forme. Dacă este și brunetă pe la 1.65 și are vreo 60 kg, cred că este idealul feminin pentru un bărbat inteligent care nu dorește să fie în trend cu moda, cu lumea. Eu unul niciodată nu aș da o brunetă de 60 de kg pe o fată slabă de 42 de kg. E vorba despre gusturi personale doar.

Știu că sunt alții care doresc femei cât mai slabe, sunt mai facile de ținut în brațe, de manevrat în timpul partidelor de sex, dar nu sexul este tot ce contează. Nu știu, eu unul consider atrăgătoare o femeie care are forme, nu una care pare blană. Oricum, femeile care sunt departe de 90-60-90 adică de stadiul de blană, să stea liniștite că vor avea și ele căutare. Deși nu vor fi admirate și lăudate pe bandă rulantă pentru corpul lor suplu, să știți că există pretendenți și pentru cele cu forme.

One Response - Add Comment

Reply