Pe tine te excită brunetele?

Întotdeauna am fost de părere că brunetele sunt mai focoase, că ar avea ceva special, poate și din cauza faptului că prima iubire a fost o fată brunetă de vreo 15 ani. De atunci, mie unul mi s-a părut că brunetele au ceva aparte care le face mult mai interesante, cel puțin din punctul meu de vedere.

Mă gândesc acum puțin la industria XXX unde există foarte multe filme cu brunete, cred că mult mai multe de cât cele cu blonde sau orice altă categorie de femeie. De ce? Păi e clar că brunetele reprezintă un punct de reper a ceea ce simbolizează feminitatea în societate.

Brunetele sunt genul de femei care știu cum să se poarte cu un bărbat și nu spun asta referindu-mă doar la sex. E un întreg cult al femeii brunete cel puțin în societatea românească. Cel puțin din punctul meu de vedere, brunetele par mai feminine și mai pasionale.

Brunetele sunt cu siguranță cele mai pasionale femei din lume

Da, pasionale cred că este cuvântul potrivit. Sunt genul de femei care sunt capabile să se tăvălească cu tine pe o canapea 2 ceasuri, cu săruturi și îmbrățișări, fără să aibă o problemă cu chestia asta. Sunt genul de femei care te excită la culme fără să te atingă măcar, doar prin modul în care arată.

Brunetele sunt totuși genul de femei sufletiste. Am cunoscut foarte multe brunete despre care vă pot spune sigur că nu erau genul de femei răutăcioase, pline de ele, cu aere de VIP și Miss Univers. Nu, erau genul de femei sincere care visau la acel Făt Frumos călare pe calul lui alb.

Deci, visătoare, tandre, foarte tandre, sensibile. Cam așa cred că aș putea să caracterizez brunetele din punct de vedere al caracterului. A, și foarte naive. Da, brunetele sunt cele mai naive ființe de pe pământ. Deși arată foarte bine și te excită ca dracu doar uitându-te la ele, sunt un fel de DJ Boroș.

5 Comments - Add Comment

Reply