Vrei unghii perfecte de Paște? Fii propria ta manichiuristă

Să fii femeie și să vrei să te aranjezi cât de cât înaintea marilor sărbători poate să echivaleze cu un adevărat calvar. De ce? Păi pentru că e foarte dificil să găsești loc pentru o programare la coafor sau la manichiură în această perioadă. Probabil că rezervările sunt de mult făcute și șansele să găsești undeva liber sunt cu atât mai mici cu cât ne apropiem de sărbătoarea în sine.

Care este rezolvarea atunci? Ei bine, îți poți cumpăra kituri profesionale unghii false cu gel. Dacă de la coafor ți-ai luat adio în această perioadă și probabil vei fii salvată de ceva amică de-a ta care se mai pricepe cât de cât la frizerie, cu unghiile te descurci singură. Poți cumpăra de pe net aceste kituri și îți faci singură unghiile fără să mai apelezi la nimeni. Știu, poate o să pară ceva investiție dar…

Gândește-te la partea bună, dacă alegi să investești într-un kit profesional pentru unghii false cu gel vei reuși să îți faci singură unghiile de fiecare dată, nu doar de Paște sau Crăciun când nu găsești loc pe la saloanele de înfrumusețare. Pe termen lung vei ieși mult mult mai ieftin cu această soluție pentru că cel puțin după părerea mea, prețurile din saloanele de înfrumusețare sunt ridicole.

Da, eu unul dacă aș fi femeie, nu aș accepta niciodată să dau atâția bani la un salon de înfrumusețare pentru unghii cu gel când aș putea să mi le fac eu la mine acasă bine mersi, cred că la sfert de preț. În plus, cred că aș învăța meserie și aș face și ceva bai după câteva luni, după ce m-aș perfecționa. La fel și cu machiajul, nu înțeleg de ce să dai bani altora să te machieze dar în fine. Femeile și machiajul

Cred că poți să fii propria ta manichiuristă și cred că pe lângă faptul că înveți o meserie pe care o vei putea profesa cândva, vei ieși mult mai ieftin cu unghiile pe termen mediu și lung dacă ne gândim ce tarife se practică pe la saloanele de înfrumusețare.

Reply