De ce femeile grăsuțe sunt mai afectuoase?

Nu știu voi dacă ați observat chestia asta, dar eu unul sigur am văzut că fetele grăsuțe sunt mult mai afectuoase și mai iubitoare de cât cele slabe. De ce? Păi răspunsul este unul destul de simplu: au suferit foarte mult iar suferința te face mai om. Sunt de părere că atunci când ești respins, cineva ia o bucățică din tine și o duce undeva departe, unde nu o mai poți găsi nici cu GPS-ul.

Femeile grăsuțe sunt mereu respinse pentru că în ziua de azi societatea s-a mulat pe cultul frumosului. Bărbații nu fac complimente urâtelor și graselor, doar divelor pe care le visează noaptea în pat. Totul se rezumă la modul în care arăți din păcate și cred că acest lucru nu se va schimba în mentalitatea noastră în următorii 50 sau poate chiar 100 de ani.

E ceva normal ca femeile grăsuțe să fie mai afectuoase pentru că suferă, pentru că nu au avut poate niciodată ceea ce și-au dorit, tânjesc după sentimente într-o lume în care sunt conștiente că nu va veni nimeni vreodată să le spună „Ce frumoasă ești”, într-o lume în care nimeni nu o să le facă avansuri pe motive de frumusețe. Dacă nu ai fizic în ziua de azi, nu te bagă nimeni în seamă…

Totuși, eu unul am găsit cel puțin 5 motive pentru care ar trebui să te uiți la o femeie grăsuță

  1. Dacă ești mai matur și dorești mulți copii, femeile grăsuțe au șanse mari să aibă gemeni
  2. Scapi de suspiciunea trădării. Nu te va înșela pentru că nu va avea pretendenți
  3. Pot să ofere foarte multă afecțiune, sunt perfecte pentru cei care duc lipsă de afecțiune
  4. Știu să gătească foarte bine, nu degeaba au ajuns grăsuțe
  5. Au foarte bun simț, pentru că sunt genul de femei care mereu au încasat lovituri și jigniri și bătăi de joc necuvenite. Nu vor face niciodată lucrurile aiurea de care au avut parte.

3 Comments - Add Comment

Reply