De cât să-ți bați copilul, mai bine folosește prezervativul

Nu, nu te îndemn să-ți bați copilul cu un prezervativ. Te îndemn să nu-l mai concepi dacă nu ești în stare să ai grijă de el. Observ că e la modă să faci copii în ziua de azi, de la vârste chiar foarte fragede. Unii nu au trecut de 25 de ani că au și turnat un copil sau doi. Nu contează că nu au cu ce să-i crească dar ei fac copii. Evident, nu după mult timp apar problemele, stresul, neajunsurile și-ți pierzi răbdarea. Copiii trebuie educați cu răbdare și pasiune, nu cu palma.

Cred că suntem una dintre cele mai înapoiate țări din lume la capitolul contracepție, poate și din cauza faptului că suntem o țară creștină în care se propovăduiește importanța familiei. Păcat că unii aleg să-și întemeieze o familie în baza unor copii veniți ori din greșeală ori mult prea repede, când lucrurile nu sunt încă așezate. Astfel, tinerii ajung să fie părinți când sunt încă imaturi, stresați fiind de situația materială încă ne rezolvată și să-și bată copiii.

De cât să-ți bați copilul, mai bine folosește prezervativul. Îți faci un bine ție, faci un bine și posibilului copil. Nu e normal ca un copil să crească cu frică. Părinții care își bat copiii sunt băgați în închisoare prin străinătate iar cei mici sunt duși în centrele de plasament. În străinătate părinții sunt acuzați imediat de rele tratamente aplicate minorului și decăzuți din drepturile părintești. În România, țară ortodoxă în care se propovăduiește iubirea și familia, femeile sunt bătute, copiii sunt bătuți.

Nu mai faceți copii dacă nu sunteți în stare să îi creșteți într-un mod care să le asigure o copilărie fericită. Ok, înțeleg neajunsurile, dar nu înțeleg bătaia. Părintele care își educă copilul cu pumnul nu este părinte, este o bestie. Există oameni pe planeta asta care sunt bolnavi, care nu pot face copii și își doresc unul nespus de mult, iar alții îi fac din greșeală apoi se pun cu bătaia pe ei. Dacă un copil este neascultător, este pentru că nu ai știut să-l crești, nu pentru că nu a fost bătut la timp.

Copiii crescuți cu bătaie vor fi violenți în societate când vor crește pentru că vor crede că e ceva ok să bată pe alții din moment ce și ei au fost bătuți de către părinți. La fel își vor educa copiii la rândul lor. Eventual se vor strânge câte 7 la număr și vor viola o tânără de 16 ani, poate o să li se pară normală și treaba asta dacă e ok cu bătaia.

Reply