Ce așteaptă femeile de la bărbați

Dacă în articolul trecut am văzut ce așteaptă bărbații de la femei, în cele ce urmează vom discuta puțin despre ce anume așteaptă femeile din partea bărbaților. Da, o relație nu se bazează doar pe a primi, trebuie să și oferi la rândul tău ca bărbat dar asta nu trebuie să fie o problemă, nu? Doar ești un gentleman și îți place să oferi. Să vedem așadar ce așteaptă o femeie de la un bărbat…

5 lucruri pe care o femeie la așteaptă de la un bărbat

  1. Să fie loial. Deși bărbaților li s-a dus vestea drept fustangii, nu toți sunt așa. Am mai discutat noi despre motivele pentru care un bărbat înșală, dar în linii mari femeile doresc loialitate deplină. Nu că ar fi egoiste și nu ar vrea să te împartă cu nimeni, dar e ceva normal.
  2. Să fie respectată. Bărbații misogini care consideră non stop că femeia este inferioară nu ar trebui niciodată să aibă o iubită. Misoginismul nu are ce căuta într-o societate modernă în viziunea unui gentleman. Femeia trebuie respectată și apreciată. Este mamă de copii.
  3. Să nu o bată. Nici o femeie din lumea asta nu dorește să fie torturată cu bătaia. Nu ai voie să lovești o femeie indiferent ce și-ar face. Dacă ți-ai luat curvă alături, spală-te cu ea pe cap dar nu o bate. Nu ai voie să lovești o femeie. Chiar dacă e greu să te abții.
  4. Să fie responsabil. Responsabilitatea în cuplu este foarte importantă mai ales la vârsta la care poate se dorește un copil. Femeile doresc să aibă alături bărbați responsabili care pot oricând să-și asume o greșeală sau ceva de genul…
  5. Foarte mult sex. Deși multe dintre voi o să vă fofilați și o să spuneți că nuuuu, că voi nu aveți nevoie de așa ceva, nu fiți ipocrite. Suntem mamifere = ne place sexul în mod egal ambilor. Nu are rost să ne ascunde după vișin acum legat de această realitate.

Voi ce părere aveți? Ce așteptări au femeile de la bărbați în viziunea voastră?

2 Comments - Add Comment

Reply