Ce așteaptă bărbații de la femei?

În afară de sex, bineînțeles, există foarte multe lucruri pe care un bărbat le așteaptă de la o femeie. Să excludem din discuție tinerii frumoși și liberi lipsiți de sentimente și viitor, ei nu fac parte din categoria bărbaților, ei nu sunt bărbați. Așadar, în afară de sex, ce mai așteaptă bărbații de la femei? o să facem o listă cu 5 puncte care sper să lămurească această problemă

5 lucruri pe care un bărbat le așteaptă de la o femeie

  1. Să fie înțelegătoare. Orice bărbat își dorește alături o femeie care să fie cât mai înțelegătoare. Știm și noi cum e să ai discuții contradictorii cu o femeie, niciodată nu duce la ceva constructiv, pozitiv. Bărbații așteaptă înțelegere, nu contre…
  2. Să nu fie cicălitoare. Femeia cicălitoare e bună de luat și de dus în deșert. Scapi de bomba atomică dar nu și de gura femeii care parcă e o meliță. Atunci când o femeie începe să te bată la cap, pur și simplu nu se mai oprește.
  3. Să fie gospodină. Deși tuturor ne plac femeile frumoase și cochete, nu cred că există bărbați care să nu adore femeia de casă. Femeie care îl așteaptă acasă cu o mâncare caldă, care spală, face curat, ține o casă cu alte cuvinte.
  4. Să fie un sprijin real. Femeia trebuie să fie de multe ori mai puternică de cât un bărbat. Știți și voi cum spune acea vorbă veche: în spatele fiecărui bărbat puternic se ascunde o femeie și mai puternică. Bărbații au nevoie de susținere și de femei puternice alături.
  5. Foarte mult sex. Nu cred că e ceva ciudat sau aiurea ca bărbații să aștepte așa ceva de la o femeie. deși multe consideră sexul „o prostie”, este modalitatea perfectă de a avea grijă de bărbatul tău, pentru că are hormoni ce trebuie eliberați.

Cam acestea sunt cele mai importante 5 lucruri pe care un bărbat le așteaptă de la o femeie. Dacă aveți și alte sugestii nu ezitați să le lăsați în comentarii.

Reply