TOP 5 destinații romantice din Europa

Atunci când iubești o femeie suficient de mult încât să ți-o dorești pentru totdeauna, apar inevitabil acele momente în care vrei să-i faci o surpriză și să o duci într-un loc super romantic în care nu a mai fost niciodată. Sau dacă știi că iubește de exemplul Parisul dar a mai fost, poți să o mai duci. Ai voie.

Evident, trebuie să fie ceva accesibil  atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al transportului. Europa să zicem că ar fi maximum posibil, așa că haideți să trecem în revistă 5 destinații romantice de care te poți bucura alături de iubita ta pentru măcar 2 zile (City Break).

TOP 5 destinații romantice din Europa

  1. Veneția – Se spune despre Veneția că ar fi orașul iubirii. Romantismul răsare în fiecare bărcuță, gondolă ce curge lin de-o seamă cu apa din îngustele canale. Culorile foarte vii ale caselor de-o parte și de alta a canalelor îți dau senzația că ești într-un colț de rai.
  2. Paris – Deși mulți s-ar fi așteptat să pun Parisul pe primul loc în topul celor mai romantice 5 destinații din Europa, ei bine, NU. Veneția e un oraș mult mai liniștit chiar dacă Parisul este orașul luminilor și orașul iubirii, locul de unde a răsărit celebrul sărut franțuzesc.
  3. Cinque Terre – o zonă foarte interesantă a Italiei, ce reprezintă sate vechi de secole dar foarte bine păstrare. Sunt 5 orașe foarte vechi în care pescuitul a rămas activitatea de bază. Cinque Terre este cea mai bine păstrată zonă de pe coasta Mediteranei. Peisajele sunt unice.
  4. Amsterdam – Cei care au fost în Olanda, țara lalelelor, cunosc faptul că Amsterdam este de departe cel mai romantic oraș din regiune. Multe ape line și domoale asemenea Veneției alcătuiesc un decor de neuitat, mirific și foarte liniștit la lăsarea serii.
  5. Praga – Una dintre cele mai interesante destinații prin prisma faptului că aparține de o țară mai puțin cunoscută în turismul românesc – Cehia. Praga este considerat la nivel mondial unul dintre cele mai frumoase orașe din lume datorită construcțiilor ce datează încă din Evul Mediu. Așadar antic, misterios, romantic. Orașul este sub aripa UNESCO din anul 1992.
Veneția

Veneția – Italia

Paris

Paris – Franța

Cinque Terre

Cinque Terre – Italia

Praga

Praga – Cehia

Amsterdam - Olanda

Amsterdam – Olanda

Reply