De ce bărbații au tendința de a considera femeile frumoase întotdeauna proaste

Cred că toată lumea a observat această atribuire de epitete pe care bărbații au obiceiul să o facă în cazul femeilor frumoase. Adică de cele mai multe ori când observăm o femeie frumoasă, suntem automat împinși de la spate să credem că este o ființă destul de proastă și cred că există o explicație destul de interesantă pentru acest obicei, explicație pe care o vom dezbate în cele ce urmează.

Femeile frumoase și problema aspectului fizic

De cele mai multe ori, cam în 99% din cazuri, o femeie frumoasă va respinge din start orice tentativă a unul bărbat urât de a se apropia de ea. Frumoasă este, frumos dorește, nu s-ar încumeta niciodată să aibă alături un bărbat mai puțin înzestrat și asta din cauza faptului că aceste femei activează într-un mediu în care ar fi aspru judecate pentru alegerea făcută.

Evident, femeile frumoase vor să fie foarte populare și cunoscute, lăudate și pupate în cur de toată lumea și nu pot avea parte de așa ceva dacă există motive să cadă în ridicol alături de un bărbat urât. Așa apar prejudecățile, bărbații mai urâți fiind respinși mereu de aceste femei gen Miss Univers, încep să le bage pe toate în aceeași oală.

Femeile frumoase și problema Facebook

Atunci când intri pe Facebook, rar de tot observi o fată urâtă. Sau hai să nu zicem urâtă că suntem niște domni și niciodată o femeie nu va putea fi urâtă, să îi zicem mai puțin înzestrată. Tonele de profiluri gen Bianca Drăgușanu, cu sânii la vedere, arcuite în cur pentru a da toți labagii share, nu fac altceva de cât să arunce anatema narcisismului și inclusiv a prostiei asupra tuturor femeilor frumoase.

Sunt și femei frumoase dar inteligente care nu au poze narcisiste pe Facebook și bineînțeles sub 500 de like-uri, sub 5000 de prieteni dar sunt atât de greu de observat din cauza tonelor de profile ale fetelor frumoase și proaste. Femeile inteligente știu că popularitatea online e o prostie, nu au nevoie de sute de like-uri de la toți labagii notorii.

Cam acestea ar fi motivele principale pentru care bărbații consideră că femeile frumoase sunt proaste. Putem sublinia ideea importantă acum în final:

Bărbații consideră proaste femeile frumoase din cauza faptului că acceptă alături numai bărbați frumoși, din cauza faptului că investesc foarte mult timp în acele profile de Facebook dorind o popularitate virtuală cât mai mare

Reply