3 motive pentru care bărbații înșală

Cred că multe femei și-au pus întrebarea aceasta: „De ce au fost înșelate?” De multe ori, dacă timpul trece cu o ruptură în relație nediscutată, practic nici nu mai poți afla motivul pentru care ai fost înșelată, nimeni nu o să își mai aducă aminte care este motivul peste 3 ani de la ruptură, iar din acest motiv e bine ca într-o relație să existe întotdeauna comunicare din toate punctele de vedere.

Dar care sunt totuși motivele pentru care bărbații își caută fericirea în altă parte? Ei bine, o să povestesc din perspectiva mea aceste lucruri. Nu, nu am părăsit niciodată pe nimeni, dar știu de ce aș alege să fac treaba asta în cazul în care s-ar impune o asemenea decizie. Așadar, să vedem cele mai importante 3 motive pentru care bărbații înșală…

3 motive pentru care bărbații înșală într-o relație

  1. Nu primesc suficient sex. Atunci când ai alături un partener cu foarte mulți hormoni, trebuie să te asiguri că e complet satisfăcut, altfel va fii aproape obligat să se ducă să-i elibereze în altă parte. Există multe femei care încă văd sexul ca pe o „prostie”.
  2. Nu primesc afecțiune sau atenție. Această afecțiune presupune tandrețe. Această atenție presupune interes din partea partenerei pentru persoana lui. Atunci când ai alături o femeie care zice că te iubește dar nu dă un telefon măcar să te întrebe dacă ești bine, înșeli.
  3. Iubitele nu sunt gospodine. Atunci când vii de la muncă obosit și nu e nimic de mâncare pentru că iubita ta a stat toată ziua pe la coafor să se aranjeze, nu cred că te simți prea ok. Deși e dificil să găsești o femeie de casă în ziua de azi, nu e imposibil și suntem dispuși să înșelăm în momentul în care descoperim o asemenea gospodină.

Evident, motivele sunt mai multe la număr dar cred că acestea sunt cele mai importante și cred că am putea rezuma într-o concluzie faptul că bărbații înșală atunci când se simt neglijați dintr-un motiv sau altul. Nu ai motive să te duci la alta ca bărbat dacă primești tot ce ai nevoie acasă.

4 Comments - Add Comment

Reply