E prea devreme să îi faci cadouri? Sau prea târziu…

Când ne dăm seama că vine acel moment în care putem face un cadou unei fete cu care încă nu avem o relație, dar cu care am avea de gând lucruri de genul? E destul de complicat să stabilești momentul exact pentru că e posibil să cazi într-o extremă ce nu-ți va aduce rezultate pozitive.

Dacă alegi prea devreme momentul, aceasta ar putea crede că vrei sex de la o necunoscută, ori că ai orice alt interes ascuns. Dacă întârzii foarte mult momentul, aceasta se va simți oarecum neglijată pentru că în sufletul oricărei femei se ascunde nevoia de a primi ceva cadouri din suflet.

Să nu mai zic de faptul că în ziua de azi, femeile cam fug de bărbații zgârciți iar dacă întârziați prea mult primul mic cadou s-ar putea să își facă o părere proastă despre personalitatea voastră. Ultimul lucru pe care ți l-ai putea dori este să faci impresie de om zgârcit…

Probabil că mulți dintre voi o să spuneți că nu e nevoie de cadouri pentru a impresiona o femeie. Dacă vrea cadouri este materialistă, etc. Ei bine, nu… Vremurile s-au schimbat destul de mult și în ziua de azi e nevoie mai mult ca oricând de elementul surpriză. Trebuie să surprinzi cu ceva.

Ideea este destul de simplă. Dacă vrei să deosebești o materialistă de o femeie simplă căreia îi place să fie surprinsă, tot ce trebuie să faci este să îi urmărești reacția în momentul în care îi dăruiești ceva fără valoare, simbolic. Primul cadou așa trebuie să fie, ceva simbolic. Dacă nu vezi o bucurie sinceră de copilă în ochii ei, atunci clar este o materialistă care nu se mulțumește cu puțin.

Dar cum îți dai totuși seama că a venit acel moment?

Ei bine, sfatul meu este să vă avântați la cadouri numai după ce a trecut minim o lună, poate chiar două de când vă cunoașteți. Cadoul pe care îl faci va avea un dublu rol, să afli dacă ai de-a face cu o materialistă și să dai un semnal clar că vrei mai mult de la simpla relație de prietenie.

După vreo două luni în care afli tot ce poți despre ea, dacă are pe cineva, dacă e în căutare, îi descoperi personalitatea și te convingi că îți place cu adevărat întrucât aspectul fizic nu este totul, poți să mergi să cumperi ceva simbolic. Ce anume? Păi de exemplu poți aștepta o sărbătoare importantă cu ocazia căreia să dăruiești ceva mai special: 1 martie, 8 martie, Paște, Crăciun, etc.

Nu în ultimul rând, nu uita să observi reacțiile ei în discuțiile cu tine dinaintea cadoului. Cred că dacă ești puțin atent poți observa dacă te place sau nu, dacă ar fi dornică să îți da o șansă sau nu. Poți descifra modul în care se comportă în prezența ta și astfel poți fi mult mai sigur de momentul potrivit pentru a face următorul pas și de a-i dărui ceva simbolic.

5 Comments - Add Comment

Reply