3 factori pentru care femeile din ziua de azi sunt foarte greu de abordat

Mulți dintre voi ați observat probabil faptul că pe măsură ce am avansat ca societate, pe măsură ce ne-am tehnologizat, femeile au devenit mult mai greu de abordat. De ce? Păi sunt o serie de cel puțin 3 factori pentru care s-a ajuns la o asemenea situație, factori despre care vom discuta ți noi în cele ce urmează. De precizat că ne referim la majoritatea femeilor, nu băgăm pe toate în aceeași oală pentru că trebuie să fim cât mai aproape de adevăr.

3 factori pentru care femeile din ziua de azi sunt foarte greu de abordat

  1. Independența. S-au cam dus vremurile când scopul femeii era acela de a procrea. Începând cu anii 90, femeile au început să dorească din ce în ce mai multă independență de bărbat. Au pus tocul în prag și s-au pus pe făcut carieră, nu copii. Femeia modernă vrea să fie pe propriile picioare, să nu depindă de nimeni. Merge la facultate și apoi are un job foarte bine plătit. Nu mai are timp de crescut copii, de spălat ciorapii bărbatului. Independența a transformat femeia într-o ființă mai dură și mai matură. Independența este factorul principal pentru care femeile devin inabordabile. Nu mai acceptă pe oricine. Au nevoie alături de bărbați care se situează pe același palier cu ele din punct de vedere al inteligenței și jobului.
  2. Interesul. Nu e un lucru neștiut faptul că în ziua de azi, femeia materialistă este prezentă în proporție destul de mare în societate. Păi cum să reușești tu să abordezi o femeie care dorește Mercedes la scară când tu abia ai bani să întreții un amărât de Logan? Femeile din ziua de azi au pretenții foarte mari și sunt imposibil de abordat dacă nu te încadrezi în tiparele lor: frumos, cu mușchi, foarte bogat și cu un penis de 25 cm. Dacă cumva vei îndrăzni să abordezi o asemenea femeie, care are niște targeturi mult prea ridicate, o să observi că nici măcar nu ridică privirea să te vadă atunci când te refuză.
  3. Facebook. Deși nu aș vrea să dau vina și pe Facebook, trebuie să o fac. Facebook este unul dintre motivele pentru care femeile devin inabordabile pentru că le insuflă niște false păreri despre propria persoană. Facebook este locul în care se creează personalitatea narcisistă, inabordabilă. Păi cum să mai impresionezi tu o femeie încercând să îi spui că este frumoasă dacă aude asta zilnic prin comentarii pe Facebook? Îți mai răspunde și cu un „Știu” narcisist și arogant, de-și vine să-i dai 2 palme în loc să mai continui discuția. Această rețea de socializare a reușit să aducă femeile într-un stadiu în care din cauza laudelor, și-au luat nasul la purtare și fac mofturi peste mofturi. Facebook este răspunzător pentru femeile care sunt în căutare de Feți Frumoși călare pe calul alb.

Reply