De ce femeile foarte înalte poartă și tocuri?

Mi-am pus de multe ori această întrebare. Adică după ce că ești cât prăjina, îți mai pui și tocuri de 10 cm. Când vrei să intri într-o cameră trebuie să te apleci ca să nu dai cumva cu capul în tocul ușii. Am văzut o asemenea iapă (scuzați expresia) în benzinărie la Petrom. Nu îmi explic cum poate să apese pedalele de la mașină cu asemenea încălțări. În caz de ceva accident cred că acele încălțări ar fi de vină 100% dar să lăsăm deocamdată utilitatea pantofilor cu toc foarte înalt și să ne referim puțin la ideea de a-i purta.

Bineînțeles, au fost proiectați pentru fetele scunde, care mai mult ca sigur dezvoltă complexe legate de înălțime. După cum știm, idealul feminin în ziua de azi se oprește din crescut pe la 1,75. Cele care au 1,55 sau 1,60 clar or să simtă nevoia să poarte tocuri cui,  însă de ce ar purta așa ceva femeile care au deja mult peste 1,75? Să fie oare din cauza satisfacției bolnave de a privi de sus pe cei din jur? Să fie oare din cauza lipsei de admirație iar prin faptul că intră păluga pe ușă se face liniște?

Nu știu, oricât de gentleman aș fi, oricât de mult aș vrea să respect femeile, câte-o dată îmi este imposibil să rămân indiferent, mai ales atunci când văd asemenea bășite, cu fumuri de VIP , cu prostie cât încape în capul acela cât gutuia.  Ce motiv poți să ai mă să porți tocuri de 10 cm când tu ești deja cât girafele de la grădina zoologică? Evident, asemenea femei pe lângă faptul că sunt proaste de dau în gropi, au impresia că impresionează societatea asta ahtiată după frumos…

De fapt, am observat că multe femei devin foarte arogante și încrezute și au o părere foarte bună despre propria persoană doar din cauza faptului că sunt căutate de mulți bărbați. Ei bine, acest lucru nu semnifică faptul că arăți foarte bine, ci faptul că ești destul de permisivă cu niște boschetari care nu vor altceva decât să ți-o tragă. E lucru știut faptul cp bărbații nu caută femei frumoase, ci corpuri cu care să se simtă bine. Așadar de ce să vrei să ieși în evidență mai mult de cât trebuie cu tocurile?

Păi răspunsul este în fraza de mai sus. Atunci când te crezi diva divelor dar de fapt ești o cățea în călduri care e mulțumită când se strâng mătărângile la fundul ei, e clar că o să cauți metode din ce în ce mai ridicole să te faci cunoscută, să strângi și mai multe mătărângi în jurul anusului tău.

One Response - Add Comment

Reply