Februarie cu 20 de grade Celsius. V-ati pregatit bagajele?

Temperatura din termometre deja ma face sa ma gandesc la ceva oferte de vacanta in Grecia. Ma si imaginez pe plaja, pe sezlong, la soare, cu o limonada rece alaturi. A, si bineinteles cu o femeie extraordinar de frumoasa ale carei forme generoase nu inceteaza sa iasa in evidenta cu ajutorul unui costum de baie minuscul. Cam astea imi sunt gandurile din moment ce putem merge lejer pe strada la maneca scurta la jumatatea lunii februarie… Sa fi venit oare primavara?

Nu stiu daca primavara isi face simtita prezenta ori iarna are sa se intoarca prin luna martie, insa stiu sigur ca anul acesta am de gand sa plec vreo saptamana in Grecia. Poate si Turcia, intrucat imi tot face cu ochiul plaja din Antalya. Va povesteam intr-un articol trecut faptul ca imi doresc tare mult sa vizitez cele doua tari: Turcia si Grecia, si anul acesta am de gand sa imi pun in functiune planurile. Nu mai lucrez la patron ca sa am nevoie de mii de rugaciuni si scandaluri pentru a mi se respecta drepturile.

Daca ar fi dupa mine, as incepe de acum sa imi fac bagajele, insa nu poti sa te bucuri de Grecia in aceste luni ale anului. Adica poti sa mergi, insa doar sa vizitezi ceva atractii turistice, la fel si in Turcia. Temperaturile nu sunt benefice pentru plaja si toate cele. Mie nu imi place frigul si daca tot ma duc pana acolo, parca nu as vrea sa pierd tocmai femeile frumoase si linistea de pe plaja. Cred ca prin mai, cand incepe sa se incinga atmosfera oleaca si temperatura apei ceva mai mare, o sa imi dac bagajele.

Cred ca 7 zile sunt suficiente in Grecia, nu am nevoie de mai mult. La fel si in Turcia. Imi planific deja un concediu de doua saptamani. Nu am nevoie de mai mult si cred ca o sa ma duc mai intai in Turcia, unde nu cred ca o sa ma duc musai pentru plaja. Turcia este o tara cu puternice influente culturale si religioase pe care abia astept sa le descopar.

2 Comments - Add Comment

Reply