Poate exista prietenie puternica intre o fata si un baiat?

Ei bine, aici parerile sunt impartite si o sa va explic de ce… Fetele nu au testosteron si bineinteles ca ele vor considera ca poate exista prietenie puternica intre o fata si un baiat, insa din punctul meu de vedere, nu prea sunt de acord cu aceasta afirmatie.

Cred ca intotdeauna va exista un moment in care baiatul se va simti foarte atras de aceasta prietena foarte buna. Ceva se va intampla, el va ramane singur, fara iubita si va simti o nevoie suplimentara de afectiune si de atentie, astfel apare atractia pentru ea…

Pentru un baiat e dificil sa accepte ca iubita lui are foarte multi prieteni baieti

Eu unul nu m-as simti niciodata confortabil daca as stii ca iubita mea are multi prieteni foarte buni si acestia sunt baieti pentru ca m-as gandi pur si simplu din perspectiva mea, si cred ca la fel gandesc toti baietii.

Pur si simplu ar dori intotdeauna mai mult intr-o anumita situatie, daca nu ar vrea sa o aiba de tot, macar pentru o noapte… Nu cred ca poate exista o prietenie foarte puternica intre un baiat si o fata fara ca aceasta sa degenereze la un moment dat, imposibil sa nu apara atractia.

Chiar daca exista dovezi de asemenea prietenii, eu unul nu cred in ele, poate eventual dupa ce oamenii trec de o anumita varsta dupa care sa dispara atractia fizica, sa zicem undeva 40 de ani, poate chiar 50. Poate acolo unde exista casnicii de lunga durata, copii la mijloc…

Totusi, cred ca intotdeauna ramane o umbra de suspiciune asupra acestor relatii de prietenie, nu? Indiferent de momentul in care acestea se infiripa sau pur si simplu se manifesta.

Legea atractiei instituie limita pentru relatia de prietenie dintre un baiat si o fata

La modul in care gandesc tinerii in ziua de azi, exclud aceasta prietenie pentru ca 90% dintre relatii se formeaza pe baza atractiei fizice. Astfel, cat de dificil este sa fii atras de o fata careia i-ai impartasit la un moment dat parti din trecutul tau sau care te-a ajutat cu ceva?

Sunt de parere ca atata timp cat legea atractiei este cea care predomina in societate, nu poate exista niciodata prietenie adevarata intre un baiat si o fata. Mai devreme sau mai tarziu se va ajunge la acel punct in care unul dintre cei doi va dori mai mult si nu cred ca asa trebuie sa fie lucrurile intr-o relatie de prietenie, nu?

Voi ce credeti? Poate sa existe prietenie adevarata intre un baiat si o fata? Lasati-mi scris in comentarii…

Reply