Daca esti urat, ia-ti gandul de la fetele frumoase!

Am militat intotdeauna pentru importanta sufletului, a personalitatii, am pus intotdeauna pe plan secund aspectul fizic intrucat am considerat frumusetea drept ceva trecator. Nu cred ca are rost sa ramai ancorat de ceva ce-i trecator, nu?

Si oricum in viata conteaza mai mult sa ai alaturi o persoana, nu un trofeu. Trofeului ii vorbesti asemenea unui obiect, o persoana te intelege si reuseste sa iti faca viata mai frumoasa. Asta este diferenta intre a avea alaturi o femeie sau un obiect frumos.

Atractia fizica primeaza in ziua de azi, toata lumea este atrasa de frumos si atat. Daca ai avut bafta sa te nasti mai putin inzestrat, nu vei reusi niciodata sa atragi o femeie frumoasa, si invers. Daca esti o femeie mai urata, nu vei reusi niciodata sa atragi atentia unui barbat frumos. De ce?

Pai pentru ca frumosul la frumos trage si o persoana frumoasa va avea intotdeauna de unde alege un partener care sa ii fie pe plac. Din acest motiv, consider ca daca ai avut ghinion si nu te-ai nascut frumos, nu vei avea niciodata sansa sa ai o femeie frumoasa in adevaratul sens al cuvantului.

Bineinteles, femeia frumoasa este ceva destul de abstract, intrucat fiecare barbat vede frumusetea in felul lui, insa a refer la acele femei frumoase de pe Facebook care strang sute de like-uri la fotografiile misogine.

E, la asemenea femei nu vei putea niciodata sa ajungi pentru ca ele considera ca au alte standarde.  Ele sunt asemenea lui Ioan Becali. “nu baga in seama pe oricine”… Asa ca nu vor ajunge niciodata sa te cunoasca. Te vor exclude din start daca nu le atragi fizic si uratii nu atrag fizic.

Societatea se imparte intre urat si frumos, din pacate

Poate ca unora o sa li se para ciudat ca in acest articol, impart oamenii in urati si frumosi, insa daca discutam in termeni de psihologie a societatii, e destul de corect. Asa imparte societatea, nu eu…

Societatea este cea care transeaza sansele fiecaruia de a accede la o femeie frumoasa. Bineinteles ca sunt si cazuri exceptionale in care vedem pe strada o fata foarte frumoasa de mana cu un baiat urat, insa sunt 0.1% din totalul cuplurilor din tara poate…

E posibil ca o fata frumoasa sa stea cu un baiat urat fie din cauza banilor, fie din cauza faptului ca ea este o fire inteligenta care stie ca frumusetea nu conteaza, iar el i-a dovedit ca poate sa fie un partener mai bun de car tonele de baieti frumosi care ii dau tarcoale zi de zi…

Dar, 0.1% sanse… Cred ca ai sanse mai mari sa castigi la 6/49 de cat sa pui mana pe o femeie frumoasa atata timp cat tu esti un baiat urat. Cam astea sunt din pacate standardele societatii in care traim, in Romania…

Reply