Voi ce ati facut cadou nepotilor si rudelor?

Craciunul doar ce a trecut, la fel si Revelionul. Prima sarbatoare mai apropiata care va urma va fi Pastele, asta asa, din punct de vedere al cadourilor, ca discutam despre sarbatori la care se daruieste ceva. De Craciun, am facut multe cadouri, in special nepotului meu din partea fratelui mai mare. Desi are doar 5 ani, cel mai mult s-a bucurat de un elicopter cu telecomanda.

Nu mi-a fost usor sa il gasesc, insa pana la urma am dat de magazinul online numit comenzi.ro de unde am cumparat doua elicoptere cu telecomanda… Unul pentru nepot si unul pentru mine. As avea eu 28 de ani, insa am suflet tot de copil, va asigur.

Din toteauna am fost pasionat de aceste elicoptere cu telecomanda. Desi dronele pot fi uneori mai simpatice si mai usor de manevrat, mie-mi plac elicopterele. Am facut cadou 2 aeromodele nepoteilor anul trecut, si au fost destul de incantati, asa ca anul acesta am zis sa trec la nivelul urmator si sa daruiesc celui pe care am avut posibilitatea sa il vad, un elicopter cu telecomanda.

Mie-mi place oricum sa daruiesc, nu trebuie sa via neaparat Craciunul pentru a da unui copil un elicopter cu telecomanda. Pai ce? Doar atunci merita? Doar atunci are voie sa primeasca un cadou? Nu sunt de acord cu aceste obiceiuri practicate pe la noi…

Copiii trebuie sa aiba mereu jucarii de care sa se bucure. Nu trebuie sa astepte cu jind Craciunul pentru ca stiu ca atunci primesc niste cadouri mai importante. Ei au copilaria in desfasurare, trebuie sa se bucure de ea.

Pentru Paste, m-am gandit tot la ceva aeromodele pentru cam deja doi nepoti care incep sa prinda drag de aceste jucarii, inclinate inspre zbor. Cine stie, poate reuseste vreunul sa prinda drag si de zbor si sa se faca ceva pilot de avion.

M-as bucura nespus sa am in familie asemenea rude si cred ca mi-as da tot interesul sa ii ajut sa reuseasca. Daca au prins drag de aeromodele si de elicoptere cu telecomanda cred ca or sa aiba un viitor in acest domeniu destul de frumos. Visul omului dintotdeauna a fost acela de a zbura, nu?

 

Reply