Simt atata ura cand vad barbati lovind femei

“O femeie nu trebuie atinsa nici macar cu o floare”, spune o veche zicala romaneasca, de care unii se pare ca ori au uitat ori n-au auzit-o niciodata. Peste tot prin presa dar si pe internet circula diverse stiri cu barbati care se imbata si isi bat femeile. Pe internet, circula femei care sunt batute de catre imigranti pentru ca au avut curajul sa le raspunda. Cand vad asemenea situatii, ma umplu de ura si de nervi.

Nu pot sa inteleg de ce intr-o societate atat de avansata precum a noastra oamenii sunt inca la nivel de Ev Mediu ca si mentalitate? Adica de ce barbatii pedepsesc cu pumnul o fiinta mult mai slaba de car propria persoana? E strigator la cer, nimeni nu ar trebui batut doar pentru ca nu se spune unei sclavii sau unor reguli de-a dreptul tampite.

Intotdeauna pe aceasta planeta. Barbatul a fost fiinta superioara din punct de vedere al fortei, insa asta nu inseamna ca are dreptul sa se impuna cu forta, mai ales in fata unor fiinte lipsite de aparare. Tot barbatii sunt cei care din diferite frustrari si complexe, ajung sa chinuie animale. Am vazut si asemenea odiosi care dupa ce ca sunt scrantiti la cap, se mai si filmeaza si pun pe Facebook inregistrarile.

Barbatii care bat femei ar merita batuti de 2 ori mai crunt de cat bataia pe care o aplica

Barbatii considera ca e ceva normal sa aplice o “corectie” femeilor, altfel acestea nu pot sa inteleaga ceea ce li se cere. Din start, barbatul se considera superior doar pentru ca e barbat, nu pentru ca e mai inteligent sau mai competent intr-un domeniu. Femeile batute pentru ca nu par a intelege anumite lucruri e cel mai des intalnit misoginism existent, un misoginism dus la extrem despre care am mai discutat noi aici.

Dumnezeu a facut sa nu vad pe strada un barbat care bate o femeie, ca cine stie ce s-ar fi putut intampla. Intram in puscarie pentru niste principii cu care jumatate din societate oricum nu este de acord. Urasc din tot sufletul barbatii care bat femei si consider ca ar merita la randul lor o corectie de 2 ori mai graba de cat cea pe care cica o aplica ei.

Femeia in secolul 21 este libera, sau mai bine zis asa ar trebui sa fie. Sclavia s-a dus, iar intr-o casa in care canta numai cocosul nu mai poate fi considerata o casa. Trebuie sa existe intelegere in cuplu, in casa. Femeia care vorbeste mult si prost, cicalitoarea, este femeia pe care tu ai ales-o, prosteste. Nu trebuia sa o iei daca nu ai cunoscut-o in de ajuns de bine. Daca vorbeste mult trebuie redusa la tacere? De ce?

Liniste nu se face cu pumnul, primitivilor!

Reply