Cum iti dai seama de femeia infidela inca dinainte de a te implica serios intr-o relatie?

Cred ca orice barbat ar dori sa se transforme intr-un spiridus capabil sa intre in mintea unei femei si sa ii citeasca gandurile, sa stie exact cu cine se incurca intr-o relatie pe termen lung. Orice relatie, se bazeaza pe sinceritate si respect reciproc, insa de cele mai multe ori, infidelitatea este caracteristica definitorie a oamenilor si cred ca exista cateva metode de a-ti da seama de persoanele infidele inca dinainte de a incepe o relatie serioasa cu ele…

Astazi vom discuta bineinteles despre femei, ca doar ultimulgentleman.ro este un blog adresat in special domnilor. Astfel, exista cel putin vreo 5 indicii care iti spun ca femeia care te intereseaza pe tine este predispusa la infidelitate si cred ca le poti identifica destul de clar daca esti atent la comportamentul ei…

5 indicii care-ti spun ca femeia este infidela sau neserioasa

  1. Se uita dupa alti baieti in timp ce merge pe strada de mana cu iubitul. Am intalnit cazul asta de zeci de ori si sunt de parere ca atunci cand esti intr-o relatie si faci acest gest ori esti nemultumita de ce ai alaturi, ori esti infidela.
  2. Rade si se baga in seama cu toti golanii. Reuseste sa stranga in jurul ei numai baieti, care mai de care mai dubiosi, care mai de care de nivel mai mic din punct de vedere al inteligentei. O femeie adevarata nu are ce cauta intre 7 suli de cat daca are de gand sa-i aranjeze pe toti 7.
  3. Desi a inceput o relatie serioasa, inca poarta discutii neserioase pe Facebook. Cand vezi ca fata continua sa vorbeasca pe Facebook cu fostul iubit desi este implicata cu tine intr-o relatie, e clar ca nu-i serioasa si probabil si-o va trage cu fostul cu prima ocazie. De asemenea, nu are de ce sa intre in discutii personale cu alti necunoscuti.
  4. Mereu apare in viata ei cate un baiat care sa ii faca curte. Sunt de parere ca o femeie serioasa stie sa tina la distanta eventualii pretendenti atunci cand nu este interesata. Daca se baga in seama cu ei, atunci e posibil ca unul dintre ei sa ti-o fure.
  5. Trecutul spune totul. Daca o femeie a avut jumatate din barbatii din oras drept iubiti, vei fi unul in plus pe lunga lista, atata tot. De evitat aceste femei usoare care desi par sa dea pe-afara de seriozitate, iti dau vestea proasta ca vor sa se desparta indata ce tu te gandeai la casatorie.

Bineinteles, indiciile pot di mai multe, insa eu m-am oprit la ce am trait eu si ce am observat eu in jurul meu. Acuma, fiecare poate sa considere drept adevarat sau fals acest top cu 5 indicii, si daca nu sunteti de acord cu el, astept un raspuns in comentarii de ce. Sunt curios sa stiu care e parerea voastra.

2 Comments - Add Comment

Reply