La cine apelezi atunci cand ai nevoie de un drenaj?

Daca ai nevoie de un drenaj e clar ca o sa apelezi la un stomatolog. Intrebarea care vine imediat este la care dintre ei? Sunt atat de multe cabinete stomatologice in jurul nostru, incat nu stii ce sa mai alegi. Pe prieteni nu te poti baza in ceea ce priveste recomandarea intrucat ei au avut alt tip de problema, nu au avut nevoie de un drenaj. Cel mai bun sfat ar fi acela sa te orientezi catre un drenaj profesional la Clinica Trident. De cat sa pici pe mana vre-unui incepator, mai bine apelezi la cei cu experienta.

Nu stiu ce s-a intampla de-a inflorit afacerea asta cu cabinetele stomatologice. Au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Nu stiu daca facultatea de medicina a devenit dintr-o data mult mai simplu de absolvit sau ce Dumnezeului se intampla. Numai cine nu vrea nu se face stomatolog in ziua de azi, mai ales ca sunt impinsi de la spate de partea financiara. Au auzit ca se castiga bine in domeniu si hop cabinetul… Pai daca-i pe-asa, trebuie sa schimbam foaia, sa ne orientam catre o clinica, nu catre un cabinet.

Daca o sa mergi la o clinica, o sa ai siguranta faptului ca oamenii sunt cu adevarat profesionisti, nu sunt niste stomatologi trecuti prin facultate de banii parintilor, nu sunt cabinete deschise cu banii furati ai parintilor. Nu, de exemplu Clinica Trident are o istorie destul de importanta in acest domeniu. Una e sa te duci la un particular si alta e sa te duci la o clinica, unde lucrurile sunt mult mai serioase. Atunci cand vine vorba de un drenaj, lucrurile sunt destul de serioase si e bine sa se ocupe de ele cei priceputi.

Bine, nu vreau sa spun ca toti cei care au cabinete particulare si nu lucreaza in clinica, sunt nepriceputi, insa haideti sa fim putin seriosi… De ce exista atatea cabinete particulare si atat de multi oameni nemultumiti? Ei de exemplu am intrebat in Severin anul trecut de un medic bun pe ai mei prieteni si nimeni nu dorea sa recomande, pentru ca toata lumea a avut probleme si etc… Asadar, mergeti pe mana adevaratilor profesionisti.

Reply