Vrei o femeie misto, dar tu ce poti sa ii oferi? Alege sa fii un Gentleman daca vrei o femeie adevarata, nu virtuala

Traim in era frumosului in care nu mai da nimeni doi bani pe suflet. Asta stim cu totii. Cultul frumosului isi atinge apogeul si cei cu care natura a fost mai generoasa au destul de mult de castigat. Prejudecatile si clasificarea in frumos/urat sunt reguli de baza intr-o societate ca a noastra.

Te uiti pe Facebook si vezi foarte multe fete care se lauda cu frumusetea lor si te intrebi de ce? Pai pentru ca pot si pentru ca se simt bine cand baietii le lauda. Daca nu ar comenta nimeni la pozele lor si nu ar mai da like, nici o amatoare de admiratie nu ar mai continua, s-ar plictisi. Daca vin la pachet si comentarii inteligente precum “frumoasa”, “foarte frumoasa”, “superba”, succesul fetelor e asigurat in mediul virtual.

Acuma vine intrebarea de baza… Cum isi aleg aceste fete foarte frumoase si populare in mediul online iubitii. E clar ca o sa aleaga tot pe unii care arata bine si care sunt poate la fel de populari, cu sute de like-uri la poze. Ce sansa ai tu, un baiat normal care nu prea sta pe Facebook? Pai, nu prea mari.

Popularitatea pe Facebook denota foarte putina munca in viata reala. Un om normal care se duce la munca nu are timp de poze, de comentat ca o precupeata in piata orice comentariu, etc. Evident, cele sub 18 ani sunt la scoala, cam asta inseamna scoala in ziua de azi: figuri. Generatia smartphone da viata reala pe cea virtuala si daca vrei sa cuceresti o fata foarte populara pe internet ar trebui sa te intrebi ce ii poti oferi mai intai…

Esti frumos si admirat? Daca nu, nu prea ai sanse. Ai timp liber sa stai la butonat telefonul toata ziua prin comentarii si like-uri? Daca nu, nu prea ai sanse. Esti genul care se plimba aiurea-n tramvai si care sta prin cluburi, are iPhone 6s si numai haine de firma? Daca nu, nu prea ai sanse. Femeia misto in ziua de azi a capatat statura de femeie imposibil de agatat daca nu oferi ceva ce abunda in societate.

Intre noi fie vorba, un gentleman adevarat nu va agata niciodata pe Facebook, nu va umbla niciodata dupa o femeie in permanenta curtata, super populara si cu multe figuri in cap. Femeia simpla desi este pe cale de disparitie, inca exista. Stiti unde o veti gasi? In realitate, nu in virtual, in realitate unde munceste si stie ce-i greutatea, stie ce-i viata. Toate fitoasele pe care le vedeti pe Facebook foarte populare fara o ocupatie clar definita nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.

Daca vrei o femeie adevarata careia sa ii poti oferi ceva, nu cauta dupa aspectul fizic. Cauta una care da semne ca ar avea nevoie de ceva ce poti tu sa oferi: dragoste, sensibilitate, afectiune, sprijin, vorbe bune, incredere, siguranta. Femeia adevarata care are nevoie de cele enumerate mai sus nu le asteapta de pe Facebook, locul unde totu-i fals si ireal. Femeia adevarata stie sa aprecieze un gentleman si nu are timp de virtual, are acea inteligenta care le lipseste femeilor ce par inaccesibile, populare si care se considera foarte frumoase.

Reply