CONCURS. Stinge setea de bere cu o halba UltimulGentleman.ro

Pe final de vara, cand inca mai avem 38 de grade in termometre, merge o bere dupa o zi grea de munca. Ideea e in felul urmator. Un Gentleman adevarat este mare amator de fotbal si mai putin de bere. Cu toate acestea, unui meci de fotbal excelent nu trebuie sa-i lipseasca berea… Cu moderatie si fara abuz bineinteles. Am 10 halbe de bere inscriptionate exact ca in imaginea de mai jos. Vrei una?

Tot ce trebuie sa faci este sa:

  1. Dai like paginii noastre de Facebook si sa dai share la articol
  2. Sa lasi un comentariu la acest articol in care sa scrii povestea unui jucator de fotbal care s-a retras, care si-a incheiat cariera. Nu conteaza in ce an a incheiat socotelile cu fotbalul, puteti sa scrieti povestea oricarui jucator chiar si din anii 50 daca aveti detalii.

De precizat:

  • Comentariile trebuie sa fie originale, nu copy-paste. Daca gasiti textul in engleza puteti sa il traduceti, daca gasiti textul in romana trebuie sa il reformulati cu cuvintele voastre. Comentariile care nu respecta aceasta regula nu vor fii luate in considerare.
  • Comentariile trebuie sa cuprinda informatii de genul anul de debut si de incheiere a activitatii, cluburile la care au activat, date precum nr total de goluri, pase, etc. Tot ce vi se pare interesant.
  • Comentariile trebuie sa aiba minim 100 de cuvinte, oricum nu cred ca puteti sa scrieti povestea unui jucator in mai putin de 100 de cuvinte.
  • Nu inventati date si povesti pentru ca le voi verifica personal.

Exemplu de comentariu:

Jean Pierre Papin – o istorie a Frantei, atacant nascut la data de 15 septembrie 1863, a jucat pentru echipa nationala a Frantei 54 de meciuri in care a marcat 30 de goluri. Papin a avut o cariera foarte frumoasa, apogeul l-a cunoscut pe cand juca la Marseille intre anii 1986 – 1992. S-a retras dupa mai bine de 18 ani de activitate, in anul 2001, cand juca pentru Saint-Pierroise. A jucat in total in intreaga sa cariera 438 de meciuri si a inscris 228 de goluri. In 1991 castiga Balonul de Aur, iar in 2004 Pele il trece pe lista FIFA 100 cu cei mai buni 125 de jucatori in viata. A castigat in 1994 Liga Campionilor si in 1996 Cupa Uefa. De mentionat, faptul ca echipa Marseille la care Papin si-a atins apogeul de jucator, l-a declarat jucatorul secolului pentru acest club.

 

Cele mai frumoase comentarii vor primi una dintre cele 10 halbe. Asadar, daca vrei sa fii printre cei 10 castigatori, scrie povestea unui jucator.

Ce vreau de la acest concurs? Vreau in primul rand sa ne aducem aminte de marile glorii ale fotbalului international, jucatori care se nasc o data la o generatie si daca se poate, promovarea site-ului ultimulgentleman.ro

Halbele de bere au fost inscriptionate de cei de la photofancy.ro, asa ca go give theme some love…

 

Perioada desfasurare concurs: 01 Septembrie 2015 – 15 Septembrie 2015.

Premiile vor fii expediate pe cheltuiala mea oriunde in lume (pot participa si cei care sunt din strainatate) iar castigatorii vor fii contactati prin intermediul adresei de e-mail cu care trimit comentariul.

Premiile vor fii acordate celor care au cele mai inspirate comentarii.

concurs Ultimul gentleman

10 Comments - Add Comment

Reply