Trebuie batuta femeia?

Pe masura ce am avansat ca societate, in loc sa avansam si intelectual, parca ne-am apropiat tot mai mult de stadiul de neanderthal, nu de niste fiinte superioare. In contextul societatii contemporane, bataia cica este rupta din rai si ramane singurul mod pentru a supune femeia…

Odata ce ti-ai luat un angajament, casatoria, alegi sa respecti pe cel de langa tine pana la adanci batraneti. Oamenii se casatoresc pentru ca se iubesc, nu ca sa isi faca zile fripte unul altuia. Cu toate acestea, ca in orice relatie apar neintelegeri. Gibonii inteleg ca pentru a-si impune punctul de vedere si dreptatea, e nevoie de o corectie fizica asupra femeii, cea care a ales sa-i fie alaturi gibonului la rau… (la bine, toata lumea e pe capul tau).

Niciodata nu trebuie batuta femeia

Daca ti-ai luat femeie care-ti face zile fripte, las-o si cauta-ti alta care cica te va respecta asa cum vrei tu. Exista foarte mult misoginism in societatea romaneasca a anului 2015, misoginism cu care eu nu sunt de acord: femeia la cratita, femeia e proasta, femeia nu intelege si asa mai departe.

Intotdeauna am spus ca oamenii, indferent de sex, barbat si femeie, sunt diferiti. Personalitatea le ofera aceasta sansa, de a fi unici. Cu toate ca sunt fiinte unice, oamenii pot fi clasati in functie de inteligenta, de IQ. Daca un barbat care isi alege o femeie cu o clasa de inteligenta superioara sau inferioara lui, sunt sanse mari sa existe neintelegeri.

Desi se spune ca dragostea nu te lasa sa alegi cu mintea, ci cu sufletul, pentru o relatie sanatoasa e nevoie de inteligenta de ambele parti ale baricadei, de intelegere si de armonie. Femeia nu e proasta si nu trebuie batuta asa cum considera toti retardatii, care nu se gandesc la faptul ca femeia este fiinta fara de care viata nu poate exista.

Femeia este mama, ea naste si creste copii…

Sigur, multi vor interpreta acest articol drept o oda pentru femeie, total fals. Femeia greseste ca orice om, insa asta nu inseamna ca trebuie batuta si jucata in picioare precum o carpa de sters pe jos. Trebuie sa existe acel minim de respect si decenta, apropo de stirile de la ora 17 unde vezi numai cazuri de femei stalcite in bataie de niste maimute.

Atunci cand nu existe argumente, apar pumnii, atunci cand exista limitare si orgoliu prostesc, apare chinul si bataia. De cele mai multe ori, femeile sunt batute pe motivul ca au gura mare, sunt cicalitoare. Pai ma frate, cand ai cunsocut-o nu avea gura la fel de mare? Sau ce? I s-a marit gura intre timp? Credeam ca oamenii se opresc din crestere in jurul varstei de 20 de ani… Daca tu consideri ca o femeie te cicaleste las-o si cauta-ti una care nu te cicaleste. Stiu ca e dificil si ca gradul de compatibilitate in cuplu este destul de mic, insa cu totii cautam fericirea, nu? Si fericirea nu consta in cicaleala dar nici in bataie

Barbatii care lovesc femeile o fac pentru ca sunt niste lasi limitati

Nu inteleg de ce ai vrea sa te impui ca primata in fata unei fiinte care are de 2 ori mai putine kg de cat tine? De ce nu iesi pe strada de nervi sa te iei la bataie cu unul tot de 100 de kg ca si tine? Lasitatea si prostia aduc suferinta pentru majoritatea femeilor ce sunt nevoite sa suporte asemena comportament…

Dar sunt oare femeile nevoite sa suporte?

Ei bine, cunoastem N cazuri de femei batute o data, de doua ori, de 10 ori care nu au puterea sa plece de langa animalul respectiv. Sunt de parere ca aceste femei isi merita soarta. Viata nu incepe si nu se termina cu un simplu cercopitec… Sunt atatia barbati pe lume care sunt pasinici si seriosi, incat chiar nu merita sa iti bati capul cu asemenea primate. Sunt de parere ca barbatul care ridica mana o data asupra femeii, o sa ridice si a doua oara. In momentul in care femeia primeste o palma din partea barbatului, indiferent ce face, nu are motiv sa mai stea cu el nici macar o secunda…

In momentul in care vine prima palma, fii sigura ca va veni si a doua. Multe femei indura “pentru copil”… Am tot auzit tampenia asta de o gramada de femei batute. Sunt atatea femei care isi cresc singure copiii, incat nu trebuie sa existe acel “pentu copil”… Daca una poate sa isi creasca singura copilul, celelalte de ce nu ar putea? Totul tine de ambitie si de dorinta de a scapa de calvar. Am mai auzit “nu pot sa ma despart de el chiar daca ma bate pentru ca il iubesc”… Ei bine, in acest caz avem de-a face cu prostia intruchipata si aceste femei isi merita soarta. Stiu ca nu e frumos ceea ce spun, aducandu-le acel epitet, insa nu-mi explic altfel.

Bataia intr-o relatie nu are voie sa existe

O relatie se bazeaza pe iubire reciproca desi intotdeauna unul va iubi mai mult, acela va suferi mereu. Atunci cand dispar argumentele e bine sa intervina sentimentul… Cu toate ca in ziua de azi, sentimentul este ceva ce nu prea mai are esenta. Si-a pierdut incet incet forma, a abandonat conturul si a devenit ceva destul de abstract. Casatoriile din interes primeaza, casatoriile bazate pe amicitie, nu pe iubire primeaza. Atata vreme cat sentimentul este depersonalizat, barbatii vor continua sa isi bata femeile, din pacate.

Reply